2777
2789
والا خیلیا رو خانواده ها مجبور میکننیا میگن زشته انجام نشه و مردم چی میگن.دهن بینیم

خونواده ها کجا بودن 

شما تاپیک تازه عروسای سایتو بخون

یه هفته اس دعواس سر اینکه شوهرشون اونطوری که باید شب چلهای نگرفته براشون 

...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک کن کل اون عروسی از ریز و درشت میدونن امشب فلانی میخواد فلان کنه زشته بخدا

آره آدم میگه راست راست برم تو زمین 

ولی خدا رو شکر دارم کم کم از این جا میرم حداقل شهر بزرگ شایو کمرنگ تر باشه اه

ختنه سووران واقعا سمه فک نکنم کسی دیگه جشن بگیرتش.

جدیدا جشن گرفتن‌حالا پسره سنش قد بابای من بود😐

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

من از پاتختی متنفرم اصلا نمیفهمم این مهمونی بعد عروسی یعنی چی حال بهم زن ترین مهمونیه که هیچوقتم از ...

چقدرم عروس و دست میندازن😂😂

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

تو پشت صحنه تو سر و کله هم میزنن جلو دوربین شیرین و فرهادن مثلا ایموجی چشم زخمم میذارن، 😂😂

غذا قبل رفتن تو معده وارد استوری میشه😂

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

اکثرشون مسخرن دونفر میخان برن زیر ی سقف پدر مادر باید جهاز بدن سیسمونی همین یلدایی چه معنی میده🫤 قب ...

مخصوصا سیسمونی فک کن‌دو نفر دیگه بچه دار شدن.

بماند بعضیا به خاطر همین مسئله که پدر مادر خانم دستش تنگه و نمیتونه سیسمونی بخره چقدر حرص میخورن.

واقعا مسخره و پوچه

خیلیی

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم