2777
2789
نباید هشت سال یه رفتارو بی اهمیت نشون میدادی که بشه عادت...من یکسالو نیمه عروسی کردم گاهی وقتا که حس ...

من گفتم هزاران بار گفتم اما بدتر می‌کنه 

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات عزیزماره خیلی سخته خیلی من تا وقتی دخترم بیداره با اون سرگرم هستم و خوش هستم با اون اما وقتی می ...

خیلی بده من خودم این حس تنهاییو به یه شکل دیگه تجربه کردم ولی خب کاریش نمیشه کرد سعی کن رو پیشرفتت کار کنی به خودت برس بقیه وقتتم اینجوری پر کن بهش محل نذار اصن بذار اون بیوفته دنبالت

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

چطور هشت سال دووم آوردی

ای عزیز. بخاظربچه

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. 

کاش ببینن خانواده های سخت گیر،اینقد جلوی پای جوونا سنگ نندازن

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

ب سختی جالبه همیشه خودمو مقصر می‌دونم از بس همیشه خدا همه زدن تو سرم

آی عزیززززم... میفهممت. عادمای خیلی خوب و ی رنگ اینجوری هستن... 

اوایلم همینجوربوذ؟ بابچت چظطوره

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. 

ناراحت شدم برات عزیزمکاملا درکت میکنم منم مث تو بودم اما ما فقط ۶ماه باهم بودیم و داریم جدا میشیم

وااااای عزیزم.. چرا

دوسداشتی بگو