2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااااای عزیزم.. چرادوسداشتی بگو

تاپیک زدم

من مریض بودم همسرم بهم تهمت میزد محبت عاطفی بهم نمیکرد فقط تنها محبتی که میکرد این بود که باهم رابطه داشتیم 

بهش میگفتم چرا محبت کلامی نمیکنی میگفت این کارا برای بچهاست البته همسر من مرد فوق العاده مغروری بود 

من گفتم هزاران بار گفتم اما بدتر می‌کنه

یه رفیق دارم یبار یه حرف خوبی زد بهم..

میگه با اینجور مردا که حالت عادی بهت گوش نمیدن موقع رابطه حرفاتو بگو...اون موقع گوش میدن قول همچی هم میدن...امتحان کن

اه ببخشید میگم اگر ایشونم به همسرش بی محلی کنه و نزاره رابطه داشته باشه ممکنه بهش تهمت بزنه

اره اینم هست ولی بیشتر منظورم رابطه نبود اینکه میگه مثلا باهاش شوخی میکنه و اینا رو بذاره کنار رابطه جنسیشونم نمیگم قطع کنه به قول شما ممکنه قضیه بدتر شه ولی کمرنگ ترش کنه همیشه به طبق خواستش پیش نره

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

تاپیک زدممن مریض بودم همسرم بهم تهمت میزد محبت عاطفی بهم نمیکرد فقط تنها محبتی که میکرد این بود که ب ...

متاسفم.. میخونم تایپیکتا

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. 

تو همون سنتی هم یه مدت با هم در ارتباطن که از هم شناخت پیدا کنن . اینو نداشتین؟

نه اصلا ازدواج ما خیلی سریع پیش رفت خانوادهامون زیادی سنتی بودن 😕منم دوس داشتم قبلش باهاش حرف بزنم اما جرائت نکردم این موضوع تو خونمون مطرح کنم 

خیلی اعصابم خورد شد واقعاناراحتم کردی

ببخشید عزیزم شرمنده 

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻