2777
2789
عنوان

شوهرم امروز میخواست برای روز زن روسری بخره برام

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درسته ولی نمی‌دونم چطور اونجا اینقدر حرصی شدم

گناه دارن خب بعدا دیگه دوس ندارن چیزی بخرن برا آدم.من همسرم یبار یه تاپ برام گرفت قشنگ هم نبود ولی اینقد تشکر کردم که خودش شرمنده شد رفت برام کیف چرم گرفت🤣🤣🤣

کاش شوهرمن یبار خودش واسم یه تیکه لباس یه دونه شال یا جوراب میخرید همیشه باهم میریم میخریم البته هیچوقت مناسبتی لباس و اینا نمیخره جز یبار کتونی ک خودم انتخاب کردم حتی تو ماشین بودم رفت مغازه جوراب بخره گفتم یکی هم واسه من بخر ب زور اومد گفت خودت بیا بجای یکی چند تا خریدم ولی اگه خودش میخرید مزه دیگه ای داشت

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
گناه دارن خب بعدا دیگه دوس ندارن چیزی بخرن برا آدم.من همسرم یبار یه تاپ برام گرفت قشنگ هم نبود ولی ا ...

همسر من اگر بود می‌رفت یک جین می‌خرید کلا چیز ارزون ببینه من میخرم میگه بیا کلی بخر 

کاش شوهرمن یبار خودش واسم یه تیکه لباس یه دونه شال یا جوراب میخرید همیشه باهم میریم میخریم البته هیچ ...

باشه ولی الان اسی با شوهرش بیرون بوده گفته بیا از این روسری حراجی یکی بخر، حداقل می گفت خودت چی دوست داری بخر

باشه ولی الان اسی با شوهرش بیرون بوده گفته بیا از این روسری حراجی یکی بخر، حداقل می گفت خودت چی دوست ...

اره از دست فروش منم باشم کادو مناسبتی بگه بخر بهم بر میخوره حداقل میبرد از مغازه بخره.. یه مغازه تو شهرمون هست شال های خیلی خوبی داره با قیمت پایین ب شوهرم میگم این ک فروشندش مرده حداقل برو ب سلیقه خودت واسم بخر میگه هرچی پول میخوای میدم خودت برو بخر من نمیدونم چجوری بخرم مگه تاحالا واسه کسی خریدم ک بلد باشم😬

اره از دست فروش منم باشم کادو مناسبتی بگه بخر بهم بر میخوره حداقل میبرد از مغازه بخره.. یه مغازه تو ...

منم شوهرم تا حالا چیزی برام نخریده بیاره ولی با خودش باشم بهترینها رو برام می خره با این که وضعمون متوسطه ولی چیز خوب می گیره خودمم بخوام می گه از اونا نخر بدرد نمی خوره

منم شوهرم تا حالا چیزی برام نخریده بیاره ولی با خودش باشم بهترینها رو برام می خره با این که وضعمون م ...

دقیقا شوهرمنم همینه خودش تاحالا جز زمان مجردی ک چند تا چیز واسم خریده بود چیزی نخریده باهم میریم میخریم البته مناسبتا همیشه خودش واسم میره ب سلیقه خودش طلا و کیک و گل  میخره سورپرایز میکنه دیگه امسال طلا گرون بود پول داد بلزم حاضرنشده بودخودش بره خرید کنه😂😂

دقیقا شوهرمنم همینه خودش تاحالا جز زمان مجردی ک چند تا چیز واسم خریده بود چیزی نخریده باهم میریم میخ ...

می ترسن بی چاره ها تو مجردی فرق داره هدیه شونو رو چشم می زاریم ولی بعد ازدواج اگه هدیه شون خوب نباشه کچلشون می کنیم

می ترسن بی چاره ها تو مجردی فرق داره هدیه شونو رو چشم می زاریم ولی بعد ازدواج اگه هدیه شون خوب نباشه ...

😂😂😂😂شوهرم سلیقمو میدونه کاملا. ولی هیچوقت واسم نمیخره ولی من همه مناسبتا واسش لباس میخرم اکثر لباساشو یا خودم خریدم یا سلیقه منه😅

😂😂😂😂شوهرم سلیقمو میدونه کاملا. ولی هیچوقت واسم نمیخره ولی من همه مناسبتا واسش لباس میخرم اکثر لب ...

شوشوی من اینقد واسه خودش لباس کفش ادکلن می خره منم از لجش تا حالا براش چیزی نخریدم، شده تو ده روز دو تا ساعت اورج خریده🫤

شوشوی من اینقد واسه خودش لباس کفش ادکلن می خره منم از لجش تا حالا براش چیزی نخریدم، شده تو ده روز دو ...

😂😂😂😂شوهرمنم میخره ولی اکثرا سلیقه منه هرمناسبتی باشه کادو میخرم اونم لباس😂😂الانم واسه تولدش یه باکس چیدم جداواز کادوش ۵۰۰_۶۰۰دادم وسیله خریدم خودم تم تولدشو درس کنم کادو هم کاپشن خریدم ۱۵۰۰ گل روبانی هم سفارش دادم شده ۴۰۰ اینا اگه اشتباه نکنم البته ۵روز قبل تولدشم روز مرده باید کادو و کیک بخرم