2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فدات رحم و دراوردن اینو دادن نمونه یعنی چی اون چادرینه مال چیه پیش سرطان یعنی ممکن هم هست نشه سرطان؟ ...

خرم آبادی گلم🥲🥲🥲منت بمیرم 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

اره عزیزم دور از جون از کجا فهمیدی

دکتر مانیا سپهوندی خرم آباده ، از تو خیابون رد شدم اسمشو دیدم یادم مونده 

انشاالله خوب میشی♥️🫂

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

انشالله خوب شی فدات یه سوال احتمال چند درصد اون توده ک گفتی بدخیم یعنی ممکنه اونجا توده ها خوبم باش ...

اره اصلا ربطی ندارع ک حتما بدخیم باشه 

نهایت بد بودنش میشه بدخیمی 

ممکنه بردرلاین باشه یعنی سر مرزی همون پیش سرطان 

پیچ خوردگی و بهم خوردن یا کیست ساده یا عفونت کرده 

اگه دکتر خیلی مشکوک باشه می‌فرسته اول تومور مارکر من ک اینجور بودم البته قبلش ام ار ای شدم 

اره اصلا ربطی ندارع ک حتما بدخیم باشه نهایت بد بودنش میشه بدخیمی ممکنه بردرلاین باشه یعنی سر مرزی هم ...

ای خدا  کاش توده نبود مطمنی منظورش یعنی توده تو اونه؟

استارتر 

من مازندرانم دکترم تهران پیش دکتر موسوی میرم تو قائم مقام فراهانی 

خیلی باسواده 

یکی دیگه م هاشمی تو بیمارستان بقیه الله تهران 

اینا آنکولوژ زنان خوب هستن میشه اعتماد کنی خیالت راحت باشه

ای خدا کاش توده نبود مطمنی منظورش یعنی توده تو اونه؟

نوشته نمونه از فضای امنتوم برداشته شده 

جوابش ک نیومده

اصلا ربطی نداره 

اینا با دکترت باید صحبت کنی عملش چطور بود به چ واسطه ای نمونه امنتوم گرفته 

مثلا من تومور تخمدان داشتم نمونه از رحمم برداشتن ربطی نداشت فقط نمونه گرفت ولی توده م تو تخمدان بود