2777
2789
عنوان

حیثیتم در خطر بود باید دفاع میکردم از خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 65 پست
دقیقااحساس منم همین بود خاهر،منم همچین مشکلی برام پیش اومده بود بعدهافهمیدم که اون آقای احمق ب خانمش ...

درسته من گناهی ندارم ولی اونجور که فهمیدم این آقا خانومشو حساس کرده روی من اخه چند وقته همش استوری مشکوک میزاره تولدم ماه قبل بود دقیقا همون روز استوری گذاشته بود آبان ماهی تولدت مبارک شوهرمم رفته بود دیده بود حالش بد شد به خدا اینقدر تو زندگیم بدبختی دارم جا واسه این مشکل ندارم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یعنی عمدی گفته که بگه خانمم خوب نیست وزندگی خوبی نداریم و....حتمااین آقاکاری کرده که خانمش روشماحساس ...

بدبختی من اینه این آقا شغل و منصب مهمی داره تو شهر ما زیر ذره بینه میگم آبروم نره وگرنه شکایت میکردم 😭😭

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درسته من گناهی ندارم ولی اونجور که فهمیدم این آقا خانومشو حساس کرده روی من اخه چند وقته همش استوری م ...

ای بابا مثل همیم که انگارمرض دارن که میخان زندگی خودشونو وزندگی ماهاروخراب کنن

بدبختی من اینه این آقا شغل و منصب مهمی داره تو شهر ما زیر ذره بینه میگم آبروم نره وگرنه شکایت میکردم ...

ایشالله خداوندکمکت کنه وشرشونوازسرخودتوزندگیت کم کنه گلم

فکر کنم اشتباهه گلم چون انگار کاربر غیر فعاله تاپیک و پست و...نداره

نه اون تاپیکی که زده شده بود برای همون کاربر بود، اره همون یدونه تاپیک رو داشت و بعدش هم تاپیک تعطیل شد، دیگه تاپیكی نداره 

نه اون تاپیکی که زده شده بود برای همون کاربر بود، اره همون یدونه تاپیک رو داشت و بعدش هم تاپیک تعطیل ...

عزیزم میشه بگی چرا باهاش دعوا کردی ؟البته اگه مایلی ؟

احتمالا تعلیق شده چون خیلی حرفهای بی ادبانه میزد شما مطمئنی دکترا داره ؟

بله دکترا داره و کارمند رسمی دولته 

میگم اینجا هی تاپیک میزنی خب همون خانمه که همش میتونه بیاد بخونهیعنی حتی اینکه مرده گفته ناشزه زندگ ...

عمدی میزنم عزیزم بیاد بخونه بفهمه چشمم دنبال زندگیش نیست بلکه دست از مزاحمتاش برداره 

جونمو به لبم رسونده خواهر کارد به مغذ استخوانم رسیده متنفرم از تهمت

ی تاپیک زده بود و شمارو نفرین میکرد من بودم توی تاپیکش و کامنتا همه بر علیه خووش بود خیلی احمقانه داشت حسادت میکرد 

میگم خدایی خوشگلی یاجذابی یا ناز و عشوه داری یا چی؟ اخه چشم برادر شوهر سابقت دنبالت بوده بعدم یه جو ...

از بد اقبالیمه خواهر وگرنه اینایی که گفتی جز بدبختی چیزی برام نداشتن 

حالا چه فحش سخت عجیبی داده به زنش. ناشزه !!! بگو برو بزن تو دهنش

ناشزه یعنی حرف گوش نکن و یاغی ولی اینجا گفتن زنی که تمکین نمیکنه به نظرم معنی اول مد نظرش بوده