2777
2789
عنوان

حیثیتم در خطر بود باید دفاع میکردم از خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 65 پست
یعنی زنی که تمکین نمیکنه نمیدونم چرا این اصطلاح استفاده کرده

نه گلم فقط تمکین نیست زنی که زیر حرف شوهر نباشه و حرف شنوی نداشته باشه ازش رو ناشزه میگن

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر من توی تاپیک اون خانم بودم، الان که تاپیک شما رو دیدم فهمیدم شما منظورشی واقعا محتوای تاپیک ...

منم بودم خیلی خانم بد دهن و عقده ای بود با منم دعواش شدبا چند تا کاربر دیگه ام همینطور براش گزارش زدن تاپیکش ترکید شما کاربریشو یادتونه ؟

منم بودم خیلی خانم بد دهن و عقده ای بود با منم دعواش شدبا چند تا کاربر دیگه ام همینطور براش گزارش زد ...

اره با منم بحث کرد 

اره از قسمت اعلان‌هام اسمش مشخصه چون رپیلایم کرده بود، ولی دیگه تاپیک نزده

استارتر من توی تاپیک اون خانم بودم، الان که تاپیک شما رو دیدم فهمیدم شما منظورشی واقعا محتوای تاپیک ...

این خانم دچار توهم شده عزیزم فکر میکنه من چشمم دنبال همسرشه درصورتی که این اقا برای من صرفا یه خاطره ست توی اینستا هم پیامای توهین آمیز میفرسته و...

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

دیشب بچه ها فرستادن واسه تاپیک ااستارتر

فکر کنم اشتباهه گلم چون انگار کاربر غیر فعاله تاپیک و پست و...نداره

به حق گفته شوهرش واقعا ناشزه هست کاش به شوهرشم هشدار میدادی استوری حساس نزاره به خاطر همسرش

نتونستم خیلی محترمانه و منصفانه برخورد کرد ولی اومدم خونه پشیمون شدم

ناشزه دراصل یعنی زنی که درامورزناشویی ازهمسرش تمکین نمیکنه

واقعا؟مطمئنی در موارد دیگه به کار نمیره ؟نکنه عمدی در کارش بوده این جمله رو به کار برد درموردش ؟

واقعا؟مطمئنی در موارد دیگه به کار نمیره ؟نکنه عمدی در کارش بوده این جمله رو به کار برد درموردش ؟

دقیقااحساس منم همین بود خاهر،منم همچین مشکلی برام پیش اومده بود بعدهافهمیدم که اون آقای احمق ب خانمش گفته اگه فلانی جداشه من فوری باهاش ازدواج میکنم حالاخانم وخانوادش رو من بشدت حساس شدن وحرفاوتهمتای بدی میزنن...به مادراون آقاگله کردم گفت میخادخانمشو آدم کنه که زندگیشوجمع کنه خداوندازشون نگذره انشالله حالامانامزدنبودیم فقط یه خاستگاری ساده بود وجواب منفی دادیم

یعنی عمدی گفته که بگه خانمم خوب نیست وزندگی خوبی نداریم و....حتمااین آقاکاری کرده که خانمش روشماحساس شده کاش اگه ی باردیگه دیدیش حقشوکف دستش بذاری