2777
2789
عنوان

زیاد بودن ضخامت رحم

56 بازدید | 5 پست

دلیلش چیه؟دوماه یبار پریود میشم اونم در حد 3 یا 4 روز خون قدیمی و لخته سیاه میاد 

ب حجم خیییییلیییی خیلیییییی کم 

رفتم سونو زده ضخامتم15 

متخصص گف خیلی زیاده نباید برا تو اینجوری باشه تجربه ای داشتین؟ینی چیه؟

17 سالمه و مجردم اصن چرا اینجوری شدم

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!

والا همسایمون اینجور بود زخامت رحم داشت خیلی عذاب کشید حتی درخواست داد رحمش در بیارن البته اون پنجاه سالشه 

چون خونریزی هاش شاید از ده پانزده روز می‌گذشت و کارش به سرم و بیمارستان میکشید

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
والا همسایمون اینجور بود زخامت رحم داشت خیلی عذاب کشید حتی درخواست داد رحمش در بیارن البته اون پنجاه ...

اوه نه من اصلا خونریزی ندارم از درد هم ب خودم میپیچم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ضخامت رحم دقیقا بخاطر همینکه خونریزی نداری دیگ 

زمانی ک پریود میشی و خونریزی میکنی دیواره های قدیمی رحم می‌ریزه و جاش جدید درمیاد شما خونریزی نمیکنی پس دیواره های رحمت ریزش نمیکنه برای همین ضخیم شده

مامانمم همین بود و این خیلی خطرناکه ممکنه منجر ب سرطان رحم و... بشه ولی نگران نباش درمان داره برو دکتر درستش می‌کنه آمپول میزنن خونریزی شدید میکنی دیواره ها می‌ریزه 

ضخامت رحم دقیقا بخاطر همینکه خونریزی نداری دیگ زمانی ک پریود میشی و خونریزی میکنی دیواره های قدیمی ر ...

بهم قرص دوفامد داد هیچ تاثیری برام نداره همون اش همون کاسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!