2777
2789

برام حدس بزن چه موقع ا ن شا الله ازدواج میکنم 

خسته شدم از بس سرکوفت شنیدم 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

حس ششم نیستم 

ولی حدس میزنم جهت سرگرمی 

۲ سال 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالت؟

26سال

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

حس شیشمی نیستم و تاپیکاتو کلی دیدم 

همه ی فکروذکرت ازدواجه باوجود اینکه ۲۶ ۲۷سالته وهنوز سنی نداری کلا داری بااین فکرخودتوعذاب میدی 

هیچ کس توی دنیا مهم ترازخودت نیست که اونم داری بااین فکرا خودت رو ازبین میبری🌸

یه مدت بهش فکرنکن خودتو درگیر کارای دیگه بکن این قضیه هم درست میشه.

حس شیشمی نیستم و تاپیکاتو کلی دیدم همه ی فکروذکرت ازدواجه باوجود اینکه ۲۶ ۲۷سالته وهنوز سنی نداری کل ...

عزیز دلم به خاطر اینکه 

تو روستا هستم 

همه دخترها زود ازدواج کردن بهتر ازدواج 

فقط من بدبخت بخت واقبالم خوابیده 

همش سرکوفت میخورم تحقیر میشم 

بهم میگن خواستگار نداری 

دلم رومیشکونن ناراحت میشم راهی ندارم جز گریه التماس پیش خدا 

برام دعا کن خواهرم به خدا دلم خونه 

عزیز دلم به خاطر اینکه تو روستا هستم همه دخترها زود ازدواج کردن بهتر ازدواج فقط من بدبخت بخت واقبالم ...

عزیزم من خواهر بزرگترتم ۱۵ ۱۶ سال ازت بزرگترم

ازدواج خوب خیلی خوبه ولی یک درصد ممکنه خوبش هم نصیب انسان نشه پس تصورت ازازدواج یه همسر خیلی عالی وزندگی رمانتیک هم خیلی نباشه.

درواقع این قضیه رو بسپار به خدا خودش برات درست میکنه.

به نظرم فکرت رو بذار روی اینکه باتوجه به شرایط فعلیت خودت چه کمکی میتونی به ارتقای خودت بکنی .

برات دعامیکنم که ان شاالله هرچیزی خدا میدونه وصلاحته سرراهت قراربده

عزیزم من خواهر بزرگترتم ۱۵ ۱۶ سال ازت بزرگترمازدواج خوب خیلی خوبه ولی یک درصد ممکنه خوبش هم نصیب انس ...

عزیز اینقدر تحت خانواده تو فشارم که راضی هستم بشم زن یه پیر مرد یا یه آدم آس وپاس 

خیلی خانواده باهام دعوا میکنن وسر کوفت میزنن

ودریغ از یه دونه خواستگار