از منی که کلاس دوازدهم که بودم سیبیلامو تازه ورداشتم و الان عینننن سسسسسگگگگ پشیمونم بعدا پشیمون میشین البته که میدونم الان ۷۰ درصد اینجوری نیستن حرفم به اون سی درصده من عروسی دخترعموم باالتماس که لباس مجلسی بود شیو کردم و کلاس دوازدهم کنکور دادنی تازه دست به عتیقه های پشت لبم زدم و وقتی میبینم بچه هایی که هم نسلیم و از من کوچیک ترن و خب این چیزای ساده و پیش پا افتاده رو چقدر خانوادشون آسون گرفتن حسودیم میشه چون یه مدت تنها دغدغه زندگیم اونا بود
😊وقتی با این حرف والدین کنار بیان که آره دختر فلان سالگی سیبیل ور میداره فلان پس فردا توی چیزای پیش پا افتاده تر دیگه دخالت میشه نمیگم یاغی گری کنین نمیدونم دست به شمشیر شینو اینا ولی خب نظر من ۱۵ سالگی واقعا سن مناسبیه من خودم به شخصه چون همش باهاشون کنار اومدم و گفتم اشکال نداره بابا چند سال صبر میکنم مگه چقدره و اینا هنوزززم خیلی چیزا هست که اجازه ندادن مثل ورداشتن ابرو مثل رنگ کردن مو و مثل خیلی خیلی چیزای دیگه و همه ی اینا تقصیر خودمه
قبل رفتن به دانشگاه اجازه ورداشتن ابرو خواستم و گفتن مگه تو شوهر کردی این حرفا چیه خلاصه عین من نباشین و هم چنان اجازه ندارم تا دکترا بگیرم😂😂😂
جالبه که با ورداشتن سیبیل یا هر چیز دیگه ای که میگفتن برای دختر عیبه و فلان شخصیتم عوض نشده و هنوز همون دخترم با همون تربیت و چیزی تو من عوض نشد
مامانای گرامی یه چندتا دونه کار مو چیزی نیست که شخصیت دخترتون عوض کنه یا باعث بشه دختر بدی بشه سخت نگیرین که براشون عقده شه عین من