2777
2789
عنوان

دختر داشتن

155 بازدید | 20 پست

و گاها هم وقتی به این فکر می کنم که بزرگ شدند و احیانا با دو سه تا نعره خر دوست شدند یا ازم مخفی کاری می کنن یا یه روزی دو سه تا یارو بیان خواستگاری شون بیان تو خونه ام و دخترهام دیگه شوهر کنن کلی اعصابم خرد میشه و دیگه دلم دختر نمی خواد...

این چه فکرهای مزخرفیه... 

...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عمو؟ ملتفت نشدم. مودب باشید.

بی ادبی نکردم 

عمو یه لفظ مودبانه اس 

همونجور که شما به یه خانم بزرگتر از خودت ممکنه بگی خاله 

کجاش بی ادبیه ؟🤔

اگر هم حس کردین بی ادبی کردم معذرت میخوام 

بی ادبی نکردم عمو یه لفظ مودبانه اس همونجور که شما به یه خانم بزرگتر از خودت ممکنه بگی خاله کجاش بی ...

خواهش می کنم. پس من از لحن و ادبیات تون دچار سوتفاهم شدم ببخشید. تصور کردم خصمانه دارید چیزی میگید.

...
میگم عمو واقعا اینا رو از ته دلت گفتی؟ آخه من حس میکنم مردا کلا حس ندارن البته به جز حس گرسنگی!

شوخی می کنید حتما که مردها حسی ندارند جز احساس گرسنگی؟

پس این همه مرد شاعر و هنرمند که از قضا بزرگ ترین شعرا و رمان نویسان تاریخ ادبیات جهان مرد بودند که بودند؟ مشتی بی احساس که فقط هنگام گشنگی صداشون در می اومد؟ 

...
شوخی می کنید حتما که مردها حسی ندارند جز احساس گرسنگی؟پس این همه مرد شاعر و هنرمند که از قضا بزرگ تر ...

میگم قربان 

درخواست دوستی دادید 

خواستم بگم جزو قوانین سایته که فقط میشه به همجنس خودتون در خواست دوستی بدید . 

نه شوخی نکردم جدی گفتم 

میگم قربان درخواست دوستی دادید خواستم بگم جزو قوانین سایته که فقط میشه به همجنس خودتون در خواست دوست ...

قبلا این جوری نبود... چه مسخره! خب همین جا حرف می زنیم. 

...
میگم قربان درخواست دوستی دادید خواستم بگم جزو قوانین سایته که فقط میشه به همجنس خودتون در خواست دوست ...

ببین احساسات حسادت مردانه نسبت به دخترهاشون در برابر داماد یکی از عقده های خاص روانشناختی هست... چیزی مثل عقده ی ادیپ و الکترا... مگر میشه مرد از این احساسات به دور باشه؟

...
ببین احساسات حسادت مردانه نسبت به دخترهاشون در برابر داماد یکی از عقده های خاص روانشناختی هست... چیز ...

نمیدونم 

آخه مثلا می بینی طرف زن و بچه داره 

میره خیانت میکنه 

خانوم میفهمه 

و به دنبال اون بچه ها 

میدونی اون بچه از نظر روحی خیلی آسیب میبینه 

برا همین من حس میکردم کلا اکثر مردا احساس ندارن 

ببین احساسات حسادت مردانه نسبت به دخترهاشون در برابر داماد یکی از عقده های خاص روانشناختی هست... چیز ...

مردها از روی اقتدارطلبی و قدرت احساسات شون رو مدیریت می کنند. 

...
آمار خیانت مردا به خانواده شون خیلی بالاست البته تازگی ها زنا هم مزخرف شدن اونا دست کمی از مردا ندار ...

این ها به جنسیت مربوط نیست. ثبات یا فروپاشی اخلاقی می تونه در هر دو جنس به یه میزان باشه. مساله رو باید در بافت فرهنگی و معضلات دیگه اجتماعی و اقتصادی و روانشناختی و شخصیتی بررسی کنی.

اگر چه عامل اصلی هر خیانت زناشویی در عامل اخلاقه. بی اخلاقی. کسی که تعهد میده نباید غلطی بکنه... می خواد غلطی بکنه غلط می کنه تعهد بده. 

...