2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 177641 بازدید | 1978 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متم بخدا ارزوی پالتو داشتم ، ارزو داشتم مثل بقیه همکلاسیام شال و کلاه داشته باشم حس میکنم بچگی نکردم ...

وای که حرف دل منو زدی خواهرم و متاسفانه الان وضعیت بچه هام اینطوری شده قلبم شکست خدا کمک کنه به همه مردم 🙏

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام ❤️❤️ سادات طباطبایی ام ❤️❤️
چقدر دلم گرفت منم زندگی خیلی سختی داشتم ازدواج کردم شوهرم خیلی وضعیت خوبی داشت داشتم کاسب بود و پولد ...

الهی بگردم💔💔💔

دوست نامرد شوهرمنم سال ۹۵ اینکارو

باهاش کرده بود

و شوهرم اون موقع ها پوست و استخون بود

یعنی فقط بزور نفس میکشید و انگار زنده نبود....

خیلی حرفه ازکسیکه بهش اعتماد داری و مثل

برادرته ضربه بخوری

خدا به رزق و روزیتون برکت بده قشنگم

غصه نخور الهی که به حق فاطمه زهرا

خدا برات بسازه و دل تو و دخترتو شادکنه🌹🌹🌹

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات و اینکه دوستان فک نکنید الان همچین زندکی هایی نیست من خیلی زیاد دور و برم مثل استارتر سراغ دارم که کارت یارانه شون رو دادن به صاحب خونه تموم کارهای صاحب خونه رو میکنن  و یارانه رو بابت اجاره میدن توی یه اتاق زندگی میکنن 

و ما چند تا خانواده هستیم ماهیانه از لحاظ غذا و لباس کمک میکنیم 

البته من کمتر چون خودم  متاسفانه توان مالی ندارم 😔😔

الهی بگردم💔💔💔دوست نامرد شوهرمنم سال ۹۵ اینکاروباهاش کرده بودو شوهرم اون موقع ها پوست و استخون بود ...

خیلی ممنون خواهرم 💚 🙏 بدتر دلم از این میسوزه یک عده آدم که جریان زندگی منو نمیدونن میگن چرا سه تا بچه آوردی مگه من میدونستم اینطوری میشه زندگیم 💔من همه چیز خونه پدرم حسرت کشیدم شوهرم مثل فرشته ها اومد و نجاتم داد نمیتونم اینجا بگم خیلی خونه پدرم اذییت میشدم خیلی زیاد 😔

اونقدرا بهم پول نمیده ،بگیرم کم کم بنظرت؟

برو دیوار نگاه کن بعضی وسایل نوزاد خیلی خوب ودر حد نوهستش بخر که زیاد گرون درنیاد یه خانمه که تو شرایط شما بود همین کارا کرده بود وسایلش خیلی تمیز وخوب بود

مهم ارامشه پول باشه ارامش نباشه لحضه به لحضش عذابه

درسته آرامش مهمه ولی وقتی نه پول هست نه آرامش اون موقع سخت میشه اونی که پولداره آرامش نداشته باشه دردش یکیه ولی آدم بی پول آرامش نداشته باشه چی؟ 

من دلتنگ همون روزا هستم ک بارون میریخت توخونه ظرف میذاشتیم ک اب بارون خونه پرنکنه 😔اخه بابام زنده ب ...

ما گاز نداشتیم بااینکه توشهر بودیم همه داشتن جز ما..بخاری نفتی داشتیم شبا میرفتم دم درمون از بشکه نفت میکشیدم میریختم تو بخاریمون.بعد به کاپشنم هردفه چندتاقطره نفت میریخت..وقتی میرفتم مدرسه هی بچها میکفتن چقد بو نفت میدی کنار ما نشین..اخه همع گاز داشتن هیچکی باورش نمیشد ما نداشته باشیم

منو با کتونی کهنه و کوله پشتی پاره پوره مدرسه بردی عروسی فامیل پولدارت اون موقع بچه بودم نمیفهمیدم چرا همه یه طوری نگام میکنن ولی از وقتی که بزرگ شدم و معنی نگاه های اون روزشونو فهمیدم داغون شدم و این فقط یکیشون بود، از این ناراحتم که داشتی و نمیخریدی هنوزم وقتی گلگی اون روزا رو میکنم میگی یادم نمیاد و این منو آتیش میزنه نمیدونم چطوری میخوام ببخشمت مامان

خیلی ممنون خواهرم 💚 🙏 بدتر دلم از این میسوزه یک عده آدم که جریان زندگی منو نمیدونن میگن چرا سه تا ...

عزییییزم 

حق داری بخدا .... ولی دیگه غصه‌ نخور

خدا بچهاتو و همسرتو برات حفظ کنه♥️🔗

برای مال دنیا غصه نخور که میاد و میره ...

انشالله بازم اون روزای خوبت میاد♥️🔗

و با بچهات طعم خوشی و آرامش رو میچشی

اصلا فکروخیال نکن خدا بچهاتو برات صحیح و

سلامت نگهداره و عاقبت بخیر بشن🌹🌹

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄

کاش منم میتونستم خودمو ازین باتلاق بیرون بکشم ،کاش ازدواج نمیکردم خودکشی میکردم، بحدی ناامیدم تصورشو ...

خواهرم شوهرت بیشتر فقیره از نظر انسانیت چرا باید اینقدر گذشته شمارو به رخت بکشه هیچ وقت فکر خودکشی به سرت نزنه عزیزم شما هم بگو ببین من چی داشتم با این که فقیر بودم تو اومدی خواستگاری من و ازم تقاضای ازدواج کردی نه اینکه خودت و ببازی و فکرای بد کنی خواهر خوبم فقیر بودن شرمنده شدن نداره هیچ وقت به خاطر این که فقیر بودی شرمنده نباش جنایت کار که نبودی..اون کسی باید خجالت بکشه که انسان نیست این چیزها رو درک کنه...مدیر مدرسه دخترم گفت شما که وضعیت مالی تون ضعیفه زودتر شوهرش بدین چرا درس بخونه ببر خونه یه همسر خوب بدین بره خیلی ناراحت شدم گفتم شما شاید تحصیل کرده باشید ولی شعورتون در حد یک رفتگر کوچه خیابان نیست یعنی چون فقیریم دختر دوازده ساله مو شوهر بدم بعدش کلی معذرت خواهی کرد ولی من واقعا دلم شکست ولی خجالت نکشیدم بهش گفتم خدارو چی دیدی شاید در آینده یک روزی گره کارت به دست دختر من باز شد 🙏

عزییییزم حق داری بخدا .... ولی دیگه غصه‌ نخورخدا بچهاتو و همسرتو برات حفظ کنه♥️🔗برای مال دنیا غصه ن ...

خیلی ممنون از دعای خیرتون خواهرم انشاالله شما هم به حق جدم پیغمبر حاجت روا بشین هرچی از خدا میخوای بهتون بده و عاقبت بخیر بشین 🙏 💚 💚 💚