2777
2789

یا برای اینکه اطلاعاتی رو به عقیده تبدیل کنید قاعده خاصی دارید؟

مثلا سود و زیان

درستی غلطی

یا دوست داشتن نداشتن

یا رفع یه نیاز خاص مثل احترام عشق تایید شدن و ...

یا هر چیزی که جامعه بپذیره می‌پذیرید 

همون جمله همرنگ جماعت باش ...

برای من قاعده ثابتی نداره 

ولی سعی میکنم بحث درستی غلطی بر پایه سود و زیان رو پیش بگیرم

دخترک چیپس خورم...🍟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اطلاعات رو به عنوان همون اطلاعات نگه میدارم و به باور و عقیده تبدیل نمیکنم و اگه کسی خواست اونا رو زیر سوال ببره بهش گوش میدم شاید درست بگه و اطلاعات من غلط باشه

کاربر آقا

منم ب سود و زیانش توجه دارم

و از قواعد پیروی نمیکنم

مثلا در مورد حجاب 

توی محیط کوچیک ک همه محجبه ان منم محجبه میشم چون بدون حجاب نگاهها و متلکا خیلی اذیتم میکنه

ولی وقتی وارد محیط بزرگ میشم راحتر لباس میپوشم

ببین مکانیزم طبیعی مغز آدم ها اینه که عقیده ای به سودش هست رو قبول کنه ولی این ساده ترین و کلی ترین تعریفه چون این سود همیشه مادی و بقایی نیست، خیلی وقت ها ممکنه یه چیز به ضرر ما باشه ولی چون مثلا عقده های مارو پوشش میده مغز به دلیل لذت و راحتی موقتی خودش اون رو انتخاب بکنه.

درست ترین حالت برای عقیده پذیری به نظر من حقیقت گرایی مطلقه چون در نهایت فقط حقیقت می تونه به نفع بشریت باشه و هر چیز دیگه ای حتی اگه موقتا مفید باشه یک روز خودش به مشکل تبدیل میشه مثل توهم هایی که تو دوره های مختلف تاریخ بشر به خودمون دیدیم و می بینیم از دین و ایدئولوژی بگیر تا ملیت و... 

حالا همین تشخیص حقیقت خودش یه بحث دیگست که متاسفانه کار راحتی هم نیست و برای خیلی ها که ذهن قضاوتی با ادراک پایین دارن نیاز به تمرین و شرایط مناسب محیطی داره.

ببین مکانیزم طبیعی مغز آدم ها اینه که عقیده ای به سودش هست رو قبول کنه ولی این ساده ترین و کلی ترین ...

جالب بود

مرسی از اطلاعات جدیدی که دادی

واسه من قطعا سود و زیان مشخصه خاص داره 

مثلا دستاورد بیشتر و هزینه کمتر داشته باشه

برای مثال فحش دادن

دستاورد قطعا نداره ولی هزینه زیادی داره مثل طرد شدن از جامعه و پایین اومدن پذیرندگی توی جامعه

پس یه اطلاعات جدید دارم به نام فحش دادن بد است

والی خب در بین یسری نوجوانان الان اتفاقا پذیرندگی بالا میره

البته واسه من سود و زیان تو هر چیز مهم نیست

پس خیلی اهمیت نداره توی جامعه نوجوانان پذیرفته بشم یا نه

بیشتر در احترام گرفتن در جامعه فعال مثل بزرگسالان واسم مهمه

و داشتن امنیت مالی و روانی و عاطفی واسم روشنه

خب پس میشه این مسئله رو واضح کرد

قوانین مدافع بشر هم بر پایه دستاورد هزینه های مشخص بنا شده

مثل داشتن حقوق مشخص 

و داشتن جریمه های مشخص برای اعمال زیان بار مشخص

نظری دارید راجب این؟

دخترک چیپس خورم...🍟