2777
2789
عنوان

بیاین داستان زندگیمو بگم داره قلبم پاره پاره میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3068 بازدید | 125 پست
شوهرم عاشق منه ده ساله اذت برده از کنار من بودن اما من چی من آدم لذت بردن نیستم؟ چندسال تاوان اشتباه ...

منکه احساس کردم اون طرف ی آدم بی عرضه و بی دست و پاست ..و  اشتباه خودشم گردن نمی گیره و تورو مقصر می دونه..اما باز هم خودت صلاح تو می دونی..بقول بزرگی"چیزیو که نمی تونی تغییر بدی بپذیر..چیزی که نمی تونی پذیری تغییرش بده"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفتم میگ فکر میکنی من نامردم من خط قرمزم زن شوهر دار بود ببین تو چی ب سرم آوردی

به ابن حرفا دلخوش نکن به بچت رحمت بیاد دیروز یه خانمی وتو مهمونی دیدم بخاطر عشقش از شوهرش جداشده بوده بچه روهم داده بود به شوهره الان افتاده به غلط کردن عشقش نه تنها عقدش نکرد دوساله با یه صیغه داره ازش سواستفاده میکنه بهشم خیانت کرده شوهرشم مجدد ازدواج کرد خیلیم زندگیش خوبه به گفته خودش ابن وسط فقط این خانم زندگیشو باخت 

به ابن حرفا دلخوش نکن به بچت رحمت بیاد دیروز یه خانمی وتو مهمونی دیدم بخاطر عشقش از شوهرش جداشده بود ...

شاهد از غیب رسید...تجربه را تجربه کردن خطاست..بعضی ها دوست دارن ب قیمت خراب شدن همه چی کاریو انجام بدن تا بعدا حسرت به دلشون نمونه

شاهد از غیب رسید...تجربه را تجربه کردن خطاست..بعضی ها دوست دارن ب قیمت خراب شدن همه چی کاریو انجام ب ...

من چیزیو ک دبدم گفتم بازم هرکی اختیار زندگی خودشو داره میگفت دوساله بچمو ندیدم اخه به مرد اینقدر ارزش داره ک آدم از بچش بگذره اینا اگه بگیر بودن همون اول میگرفتن

من چیزیو ک دبدم گفتم بازم هرکی اختیار زندگی خودشو داره میگفت دوساله بچمو ندیدم اخه به مرد اینقدر ارز ...

اونا نمی دونن با خودشون چند چندن..بعد یکی بیاد خودشو اسیر همچین آدمی کنه

دختر خوب این پسر داره گولت میزنه این اگه بگیر بود همون موقع می گرفتم حیف زندگیت و بچه ات نیست 

شاید از بی عرضگیش بوده که تا الان ازدواج نکرده بعد نی خواد شما سرکار بزار این مردا بعضی خیلی شیطان صفتن

ینی داره دروغ میگه آخه ده سال نالیدن برای منی ک تو این ده سال ی بارم ن دیدمش ن هیچی؟ من میگم شاید عش ...

بیواره اون طفل معصوم که داری بهش وبه پدرش خیانت میکنی خانم اول چشاتو باز میکردی سر لج عروس شدی حالا فیلت یاد هندستون افتاده .ببخشید اگه مثل رو اشتباه نوشتم ولی خانم کارت خیانته دست بکش بچسب به شوهرت وبچت وزندگیت 

شوهرم عاشق منه ده ساله اذت برده از کنار من بودن اما من چی من آدم لذت بردن نیستم؟ چندسال تاوان اشتباه ...

متنفرم از کلمه خارج و اینا

همش خارج خارج خارج

بابا حرف از انسانیته

تو باید به فکر این باشی که اون بچه و اون مرد بیگناه رو نابود و فدا نکنی

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
صدبار گفتم بهش میگ شرایطشو نداشتم اخه از منم کوچیکتر بود ،،، شوهرم و دوسش ندارم اصلا تو رندگیمون عشق ...

تو باهاش حرف میزنی؟جا داره بگم خاک بر...😡😡یه لحظه فک کن شوهرت بفهمه میگی ادم خوبیه ابروی تو هیییییییچ مهم نیست ولی حالی که‌اون لحظه میشه رو تصور کن چقد تو همین سایت گفتن خیانت دیدن نابود شدن الان چون خانمی بقیه تریپ برداشتن هیچی نمیگن بهت خائن