فقط توروخدا راهنماییم کنید چیکار کنم قلبم داره تیکه پاره میشه بین دو راهی موندم،، اونایی ک میخواین نصیحت کنید میخواین فحش بدین ادای مریم مقدسو دربیارین تورو به قران کامنت نزارین که اصلا برام مهم نیست چون حال خودم به شدت خراب هست،، من مجرد که بودم سه سال با ی پسری دوست بودم عاشقش بودم دیوااانه وااار هرچی زور زدم بیا خاستگاری نیومد منم کات کردم باهاش اما باز پیام میداد باز زنگ میزد نمیذاشت قهر بمونیم ،، بار اخرش گفت تف به روم اگر دیگ محلت بدم اما باز بعد چندروز زنگ زد گفت درمورد تو یکی تف به روم چون نمیتونم ازت دل بکنم اما بهش گفتم من خاستگار دارم اذیتم نکن اگر میخوای بیا خاستگاری گفت نه برو خوشبخت بشی ،، گفتم باشه گفت بیا بیرون ببینمت ،، من رفتم گفتم دارم ازدواج میکنم گفت باشه برو بعد سیگار کشید،، اومدم خونه شبش خاستگار اومد و فرداشم عقد کردم و تمام😭😭😭😭😭😭 خودمم نفهمیدم چی شد یهو همه چیز تموم شد،، اگر خسته نشدین بزارم بقیشو
شوهرم عاشق منه ده ساله اذت برده از کنار من بودن اما من چی من آدم لذت بردن نیستم؟ چندسال تاوان اشتباه ...
منکه احساس کردم اون طرف ی آدم بی عرضه و بی دست و پاست ..و اشتباه خودشم گردن نمی گیره و تورو مقصر می دونه..اما باز هم خودت صلاح تو می دونی..بقول بزرگی"چیزیو که نمی تونی تغییر بدی بپذیر..چیزی که نمی تونی پذیری تغییرش بده"
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
گفتم میگ فکر میکنی من نامردم من خط قرمزم زن شوهر دار بود ببین تو چی ب سرم آوردی
به ابن حرفا دلخوش نکن به بچت رحمت بیاد دیروز یه خانمی وتو مهمونی دیدم بخاطر عشقش از شوهرش جداشده بوده بچه روهم داده بود به شوهره الان افتاده به غلط کردن عشقش نه تنها عقدش نکرد دوساله با یه صیغه داره ازش سواستفاده میکنه بهشم خیانت کرده شوهرشم مجدد ازدواج کرد خیلیم زندگیش خوبه به گفته خودش ابن وسط فقط این خانم زندگیشو باخت
شاهد از غیب رسید...تجربه را تجربه کردن خطاست..بعضی ها دوست دارن ب قیمت خراب شدن همه چی کاریو انجام ب ...
من چیزیو ک دبدم گفتم بازم هرکی اختیار زندگی خودشو داره میگفت دوساله بچمو ندیدم اخه به مرد اینقدر ارزش داره ک آدم از بچش بگذره اینا اگه بگیر بودن همون اول میگرفتن
اگه یه جو عقل تو سرت باشه اون عوضی رو از ذهن و قلبت میندازی بیرون ناراحت نشیا ولی فیلت یاد هندستون کرده ولی آخرش به آبرو ریزی و انگشت نما شدن ختم میشه
ینی داره دروغ میگه آخه ده سال نالیدن برای منی ک تو این ده سال ی بارم ن دیدمش ن هیچی؟ من میگم شاید عش ...
بیواره اون طفل معصوم که داری بهش وبه پدرش خیانت میکنی خانم اول چشاتو باز میکردی سر لج عروس شدی حالا فیلت یاد هندستون افتاده .ببخشید اگه مثل رو اشتباه نوشتم ولی خانم کارت خیانته دست بکش بچسب به شوهرت وبچت وزندگیت
صدبار گفتم بهش میگ شرایطشو نداشتم اخه از منم کوچیکتر بود ،،، شوهرم و دوسش ندارم اصلا تو رندگیمون عشق ...
تو باهاش حرف میزنی؟جا داره بگم خاک بر...😡😡یه لحظه فک کن شوهرت بفهمه میگی ادم خوبیه ابروی تو هیییییییچ مهم نیست ولی حالی کهاون لحظه میشه رو تصور کن چقد تو همین سایت گفتن خیانت دیدن نابود شدن الان چون خانمی بقیه تریپ برداشتن هیچی نمیگن بهت خائن