2777
2789
عنوان

کی تازه زایمان کرده

39 بازدید | 8 پست

بچم خیلی آرومه ۱۲روزشه

شیر میخوره میخابه همش انگار بی حاله

فقط وقتی باد گلو داره یکم صدا میده زودم آروم میشه

بچه های شمام اینجورین

تا شنبه که ببرم دکتر نگرانم طبیعیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.

زردی نداره؟

بچه من از پنج روزگی خواب نداشت 

اگ خوب شیر میخوره میخوابه بزار بخوابع رشد بچه به خوابه 

خداکنه بچه منم سالم باشه و همینقدز خوشخواب سه هفته دیگ بدنیا میاد

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعیه عزیزم خدا رو شکر کن بچت آرومه...فقط دقت کن شیر کم‌ نخوره خیلی بچه ها اوایل همش خوابن

مرسی جواب دادی عزیزم انشالله همینطور باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
زردی نداره؟بچه من از پنج روزگی خواب نداشت اگ خوب شیر میخوره میخوابه بزار بخوابع رشد بچه به خوابه خدا ...

نه گلم نداره

آره شیر خوب میخوره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماشالله خداروشکر کن آرومه

ممنون عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40