2777
2789
عنوان

بابام بهم گفت کاش سقط شده بودی🙂

229 بازدید | 26 پست

فقط چون ۵۰۰ تومن ازش پول خواستم برا وسایل روزمره 

از منو خواهرم و مامانم بدش میاد

سرهر چیزی داد میزنه تنم میلرزه 

همیشه با اخم بهم نگاه میکنه

انقد دعوا دیدم تو بچگی که ارزو میکنم زودتر یا من بمیرم یا اون

مگه جز شما مادرتون و خواهراتون کسی دیگه هم هست ازش خوشش بیاد؟

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو مرتیکه جلوگیری می‌کردی خب 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

عب نداره از ته دل نگفته در ثانی خدا به شما جون داده نه اون❤️

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
مگه جز شما مادرتون و خواهراتون کسی دیگه هم هست ازش خوشش بیاد؟

خیلی دو روعه

تو اجتماع و فامیل با همه میگه و میخنده و هیچکس احتمال هم نمیده تو خونه اینجوریه

به جز همسایه هامون ک صداشو میشنون😪

خیلیی تجربه سختیه

امیدوارم دلت آروم بگیره

چه احساسی داری؟

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه.

عب نداره از ته دل نگفته در ثانی خدا به شما جون داده نه اون❤️

ازمون متنفره 

شدیدا پول دوسته تنها چیزی که براش مهمه پوله

همش میاد بخاری هارو خاموش میکنه برقارو خاموش میکنه اگه یه لحظه از اتاقم بیام بیرون برقم روشن باشه داد میزنه🙂

منظورم بشما نیست من چون معلمم شاگردام میگن دوست پسر داریم چون بابامون خرجی نمیده و...دوست پسرمون هرچی بخواهیم میخره واسه اینجورپدرها متاسفم

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود 

خیلی دو روعهتو اجتماع و فامیل با همه میگه و میخنده و هیچکس احتمال هم نمیده تو خونه اینجوریهبه جز همس ...

پیشنهاد میکنم بی اهمیت باش چون کاری نمیشه کرد 

دیگه همه ی تخم لق خانوادگی دارن 

باهاش بساز تا وقتی همسر دار شدی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه