2777
2789
عنوان

دست مادرشوهرم رو ببوسم

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 52 پست
نه عزیزم کلی گفتم که امسال این تصمیم گرفتم

خب چه کاریه بغلش کن یا رو بوسی کن اگ دوسش داری و آدم خوبیه    باز من نمیدونم خودتون هر جور دوست دارین من نظر خودمو گفتم 

خدایا خودمو به تو سپردم.

حالت خوبه؟؟؟😐مگه بحث اینه بقیه برن دست مادرشوهر رو ببوسند شما راجع به خودت پرسیدی فقط بقیه هم میگن ...

گفتن فقط دست پدر مادر باید بوسید ؛ من میگم مادر پدر همسر هم پدر و مادر به حساب میان 

چقدر بزرگش میکنید 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب چه کاریه بغلش کن یا رو بوسی کن اگ دوسش داری و آدم خوبیه باز من نمیدونم خودتون هر جور دوست داری ...

شایدم جوگیر شدم نه؟😂🥲 میشه یه حرکت بگی بزنم محبت کنم بهش ؟ سفت بغلش کنم حوبه؟

آهان ... خیلی ظالم که چه عرض کنم من اشتباه هرکسی رو میذارم پای نادونیش اگر نادان نبود که خب مرتکب نم ...

نه حالا در مورد مادر شوهرت نمیگم کلا میگم  ولی اینطوری نباش خیلیا هستن کاملا آگاهانه ظلم میکنن و افتخار میکنن و بعدش هم پشیمون نمیشن اصلا     البته بخشش به خودم بستگی داره من خیلیا ک پشیمون میشن میبخشم خیلیا رم بخاطر خدا میبخشم    ولی دیگ لطف نمیکنم

خدایا خودمو به تو سپردم.

حالت خوبه؟؟؟😐مگه بحث اینه بقیه برن دست مادرشوهر رو ببوسند شما راجع به خودت پرسیدی فقط بقیه هم میگن ...

یه جاری خود شیرین دارم هر وقت مادر شوهرمو می‌بینه،سرتا پاشو ماچ می‌کنه بعد مادر شوهرم پشت سرش بهش میگه می‌دونم که داره ادا در میاره،ته دلش یه چیز دیگه است،ولی من فقط بهش دست میدم،صد برابر احترام منو بیشتر داره

شایدم جوگیر شدم نه؟😂🥲 میشه یه حرکت بگی بزنم محبت کنم بهش ؟ سفت بغلش کنم حوبه؟

اره عزیزم بعدا به احتمال زیاد پشیمون شی   به نظرم همین ک بغلش کنی کافیه و قشنگه 

خدایا خودمو به تو سپردم.

اره عزیزم بعدا به احتمال زیاد پشیمون شی به نظرم همین ک بغلش کنی کافیه و قشنگه

می‌دونی امروز تصمیم گرفتم هرکی هرکاری باهام کرده رو بریزم دور برای همین دلم میخواد یه محبتی بهش بکنم که این مدت رو از دلم بشوره ببره 

مرسی از راهنماییت عزیزم

یه جاری خود شیرین دارم هر وقت مادر شوهرمو می‌بینه،سرتا پاشو ماچ می‌کنه بعد مادر شوهرم پشت سرش بهش می ...

آدم بعدا یاد این جوگیری ها بیفته دلش میخواد خودکشی کنه

معلومه که مادر و مادرشوهر فرق دارند حالا استارتر رفته بالا منبر که از نظر شرع یکی هستند 

واقعیت مهمه نه شعارها آدم نباید تو احترام زیاده روی کنه مخصوصا دست بوسی که اصلا حالت خوبی نداره ادمو یاد روابط شاه و رعیت میندازه

اصلا نمیدونم بعضیا چطور میتونن برای عزیز شدن اینقدر خودشون رو خرد و حقیر کنند 

یه جاری خود شیرین دارم هر وقت مادر شوهرمو می‌بینه،سرتا پاشو ماچ می‌کنه بعد مادر شوهرم پشت سرش بهش می ...

اه اه چقد بدم میاد از این آدما ک بخاطر کس دیگ ای اینجوری کنن تازه خیلیا هستن بدگویی ام میکنن ک طرف مقابلو بد جلوه بدن و بگن من خوبم و فلان   دقیقا جاری خواهرم اینجوری روزای عادی مثل سگ و گربه بودن با مادر شوهر و خواهر شوهراش  پیش خواهر من خودشو جر می‌داد و بد خواهرمو میگفت 

خدایا خودمو به تو سپردم.

آدم بعدا یاد این جوگیری ها بیفته دلش میخواد خودکشی کنهمعلومه که مادر و مادرشوهر فرق دارند حالا استار ...

بابت قضاوت و تهمت بیجایی که زدید قطعا ازتون سوال خواهد شد ....متاسفم .

خوبه بالا نوشتم قصدم از اینکار چی هست ؛ امروز تصمیم گرفتم همه رو ببخشم .

درضمن از نظر شرع پدر مادر همسر و خودتون یکی هستن از نظر احترام نه چیز دیگه . 

می‌دونی امروز تصمیم گرفتم هرکی هرکاری باهام کرده رو بریزم دور برای همین دلم میخواد یه محبتی بهش بکنم ...

ببین عزیزم شیطون داره شما رو گول میزنه  بخشیدن آدما خیلی خوبه و خوب بودن هم همینطور  ولی این یه زره زیادیه   خواهش میکنم عزیزم موفق باشی

خدایا خودمو به تو سپردم.