2777
2789
عنوان

زن همسایه برا پسرش نامزد کرده یاد بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 117 پست
درسته ،کمه ولی غیر ممکن نیستدر ضمن عرض کردم ،با دقت زیر نظر بگیریم متوجه میشیم معمولا

خیر من مشاوره پیش از ازدواج کلینیکمون انجام میدیم بار هم آدم ها قابل پیش بینی نیستن کامل 

عزیزم با سن ۴۰ باید خیلی باتجربه و پخته باشین الان چون الان مردا با وجود سه یا دو تا بچه هم ول میکن ...

چقدر بدبین

بعضیا واقعا میرن زندگی کنن

چرا فکر می‌کنید همه ملت دنبال دعوا و مهریه و طلاقن

🚗یزد🏡مادر آرش و عطیه🎎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این که بله ولی به نظرت بهتر نیست اشنایی تو چهارچوب باشه با ازدواج نه ولی مادر اقا پسر خوب کاری کرده ...

اونکه بله

من واقعا رابطه قبل از ازدواج و دزدکی رو نمیپسندم

ولی میتونستن برای ازدواج هم عجله نکنن

ی نشون میبردن

و تا چند سال بعد رسمی میکردن

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
چقدر بدبینبعضیا واقعا میرن زندگی کننچرا فکر می‌کنید همه ملت دنبال دعوا و مهریه و طلاقن

خانم چه ربطی به بدبینی داره؟؟

سن پایین ریسک ازدواج رو بالا میبره چون طرف هنوز شخصیتش کامل شکل نگرفته نه آقا نه خانم 

پسر ۲۱ ساله هر و از بر تشخیص نمیده

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

اونکه بلهمن واقعا رابطه قبل از ازدواج و دزدکی رو نمیپسندمولی میتونستن برای ازدواج هم عجله نکننی نشون ...

حق با شماست

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

خیر من مشاوره پیش از ازدواج کلینیکمون انجام میدیم بار هم آدم ها قابل پیش بینی نیستن کامل

اره ولی معمولا کسی که تو مجردی کمک خونواده بوده

کسی که دور دوست و رفیق نیست

کسی که دور مشروب و عیاشی نیست 

کسی که اهل سیگار و دود نیست

کسی که تا یه صحبت ،حالا منطقی یا غیر منطقی باهاش میکنی عصبانی و خشمگین نمیشه

کسی که مال حرام براش خط قرمزه

کسی که پولشو بیهوده خرج نمیکنه و.....

اینا کافی نیست بنظرتون؟؟

🧔اقا هستم

وای وای من دو صفحه از تاپیکتو خوندم سرم سوت کشید

میدم از تاپیکت

این حجم بی منطقی نوبره

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

اشتباه کرده الان داغه هورموناش براش تصمیم گرفتن چند سال بعد ک شد ۲۷،۲۸ ساله تازه میفهمه جوونی نکرده ب قول امروزیا عشق و حال نکرده تازه میفته ب زیرزیرکی چت کردن و خیانت کردن 

پسر باید بالای ۳۰ازدواج کنه دوراشو بزنه تفریحاشو بکنه خودش ب این نتیجه برسه ک یکی رو میخواد ک پاش بمونه اونوقت قدرشو میدونه

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
اره ولی معمولا کسی که تو مجردی کمک خونواده بودهکسی که دور دوست و رفیق نیستکسی که دور مشروب و عیاشی ن ...

خیلی ها رو داشتیم اینطور بودن ولی اینا بخس خانوادگی و شخصیه جامعه بخش دوم هست و اتفاقا تاثیرش بیشتر