2777
2789
عنوان

تجربه من از قرص فیتو

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 96 پست
خدا خیرت بده ان شاءالله که جواب بده..شوهر منم ارثیه ..من میگم ارثی درمان نداره انقد نرو دنبالش..ولی ...

قربونت عزیزم خواهش میکنم،،فقط بگو تا نزدیک دوماه شاید چیزی حس نکنه ولی بعدش معجزه میشه،روزی دوتا باهم باید بخوره بعد صبحانه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اجی عکس سایت گذاشتم تو تاپیکا ببین

باشه ممنون عزیزم 

خـدای‌قشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید

سلام استارتر خوبی

توروخدا جون هرکی دوس داری راستشو بگو تبلیغ نباشه فقط

من به خاطر موهام اعتماد به نفسم داغون شده

توروقران راست میگی؟

اگه نتیجه بگیرم دعات میکنم بخدا

سلام استارتر خوبیتوروخدا جون هرکی دوس داری راستشو بگو تبلیغ نباشه فقطمن به خاطر موهام اعتماد به نفسم ...

سلام عزیزم خوبی 

ن به قران بخدا تبلیغ نکردم...فقط تجربمو گفتم شاید به کسی کمک کنم دعای خیری برام کنه😁

به تمام مقدسات قسم راست میگم 

چرا موهات ریخته گلم

سلام عزیزم خوبی ن به قران بخدا تبلیغ نکردم...فقط تجربمو گفتم شاید به کسی کمک کنم دعای خیری برام کنه� ...

خدا کنه برای منم خوب باشه

از کجا خریدی؟

برای من این سایت بالا نمیاد باید با فیلترش.کن واردش شد؟

من ارثی و از استرسه..

خدا کنه برای منم خوب باشهاز کجا خریدی؟برای من این سایت بالا نمیاد باید با فیلترش.کن واردش شد؟من ارثی ...

ن بی فیلترشکن.اگه باز نمیشه از یه سایت دیگه بگیر ولی حتما اصل باشه،انشاالله که برات خوب باشه که حتما هست.فقط خواهش میکنم ازت ممکنه تا نزدیک یه ماه بیشتر تاثیری نبینی ولی بعدش معجزه میشه،حتما هم بعد صبحانه بخور دوتا باهم،نیم ساعت قبل و بعد خوردن قرص ها قهوه و چای نخور