2777
2789
عنوان

خاستگاری همگی بیاییدددددد

345 بازدید | 37 پست

برادرم یه صاحبکار داره شغلشون فنیه ولی فکر نکنید صاحبکار پولداره ن معمولی مث ما هستن

چندین بار تاحالا گفته ب برادرم ک بخای ازدواج کنی بهت زن میدن چون اعتبار داری و آدم خوب هستی ما تورو از خودت میدونیم و این داستانا

بنظرتون این حرفا با منظوره یا ن؟

اینکه از برادرم خوشش میاد شکی توش نیست

فقط سوال اینه برادرمم دختره رو خیلی میخاد ولی از کجا بفهمیم که دختره هم میخاد

عزیزم اینجوری بخوای فک کنی که هیچ کس خواستگاری نمیره

شما درخواستتو نو بدید ایشالله قبول میکنن

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من     که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید ..‌.

یا برادرتون به صاحبکارشون بگن  یا شما ومادرتون با مادر دختره صحبت کنید

عرف همینخ دیگه

باید برید و بیایید تا ببینید طرفین همو دوست دارن یا نه

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من     که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید ..‌.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ینی چی

همه صاحب کارا ب زیر دستاشون میگن هر جا بری نه نمیگن و خیلی خوبی و ...

میگم اینا همش حرفه ممکنه ی نفر عارش بیاد بگه فلانی خواستگارم بوده

ی نفر با افتخار بگه

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

یعنی صاحب کار برادرت دختر هست ؟ اینو که گفته دختره ؟

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

خواب زده به کله ام 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎