2777
2789
عنوان

١٢میلیون خرج کردیم برا عروسمون شب یلدایی ببریم زنگ زدن نیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 19233 بازدید | 243 پست
والله بنظر من ادم زودتر ببره بهتره شاید برای یلداشون برنامه ای خاصی دارن اگه ازدواج با غریبه هم باش ...

نه ما از قدیم رسم داشتیم شب یلدا می‌بریم

و البته هماهنگ شده هر خانواده ای هم که دختر عقد شده داره میدونه اولویت اش اون سال مهمونای دخترشن نه بقیه فامیل 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
چه کارا که پر تر بشن خودمون چی میشدیم بعد به ریش مون بخندن الان که نبردیم انقد ناراحتیم میبردیم و چ ...

خب عزیزم وقتی این همه کینه ونفرت دارین واجب نیست یلدایی ببرین هر کاری باید از ته دل باشه واقعا این طور یلدا که این همه توهین پشتش باشه نبرین بهتره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه با عروستون هماهنگ کرده بودین باید با خودش صحبت کنید .خونوادش شاید برنامه دیگه ای داشتن این بهشون ...

حالا ما خونه خودمون همه چی رو داریم میچینیم عروسمون دلش خواست میتونه بیاد و گرنه میتونه با خانوادش بره دور دور

باید زود تر زنگ میزدن وبه خانوادش خبر میدادن شاید عروسشون خبر نداده 😐چون استارت میگه همین دیرور گف ...

میگه که به عروسشون از قبل گفتن چرا عروسه نباید به خانوادش بگه؟نرمال نیست واقعا

خب عزیزم وقتی این همه کینه ونفرت دارین واجب نیست یلدایی ببرین هر کاری باید از ته دل باشه واقعا این ط ...

اره ما همه خرج از رو کینه و نفرت میکنیم 

شما خوب میگین 

دستتون درد نکنه

خب عزیزم وقتی این همه کینه ونفرت دارین واجب نیست یلدایی ببرین هر کاری باید از ته دل باشه واقعا این ط ...

کینه نداشتن ولی با این حرکت و بی‌احترامی کینه گرفتن به خصوص که عروس یک‌ماهه ست یعنی از الان دارن خودشون از چشم میندازن

بعدشم مگه اینکه دختره کر و لال باشه همچین برنامه ای به مادرش نگفته باشه 

حق داری داری عزیزم 

شب یلدا بگیرین همون میوه شیرینی بخورید 

بی فرهنگی هم حدی داره 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
باید زود تر زنگ میزدن وبه خانوادش خبر میدادن شاید عروسشون خبر نداده 😐چون استارت میگه همین دیرور گف ...

عزیزم مگه شما رسم ندارین

و گرنه الان دیگه همه ایران رسم دارن شب یلدایی ببرن 

حالا که مثل خانواده شوهرش فکر‌نمیکنه پس بقیه اعیاد و مناسبات هم توقع هدیه و احترام نداشته باشه 

کینه نداشتن ولی با این حرکت و بی‌احترامی کینه گرفتن به خصوص که عروس یک‌ماهه ست یعنی از الان دارن خود ...

نمیدونم ولی نمیشه قضاوت کرد شاید مشکلی پیش اومده اینا هم تازه باهم وصلت دارن خجالت می کشیدن شاید مشکل شون بزرگ بوده که حاضر شدن این حرکت زشت و انجام بدن 

حالا که مثل خانواده شوهرش فکر‌نمیکنه پس بقیه اعیاد و مناسبات هم توقع هدیه و احترام نداشته باشه

خدایی اینجا حق با خانواده شوهره.یه سری کاربرا میخوان در هرررشرایطی طرف عروس و بگیرن حالا چقدرم بی منطق باشه نظرشون.

اره ما همه خرج از رو کینه و نفرت میکنیم شما خوب میگین دستتون درد نکنه

عزیزم یه لحظه فکر کن شاید مشکلی پیش اومده براشون