2777
2789
عنوان

١٢میلیون خرج کردیم برا عروسمون شب یلدایی ببریم زنگ زدن نیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 17899 بازدید | 237 پست
بنظرم درکم چیز خوبیه چرا یک هفته مونده ب یلدا یلدایی رو نبردن ؟؟،دقیقن گذاشتن شب قبل یلدا خب شاید مه ...

چرا هرکاری میکنن یه عیبی ازش درمیارین؟اولین سال و میخواستن باهم باشن خانواده ها به خصوص که ۱ماهه ازدواج کردن این همه هم خرج کردن و برا عروسشون ارزش قائل شدن.این همه سال مهمونی فامیلشون رفتن امسال و با خانواده داماد میگذروندن اسمون به زمین میومد؟مثلا قراره سال ها باهم رفت و امد کنن و یه عمر زندگی کنن!

بنظرم درکم چیز خوبیه چرا یک هفته مونده ب یلدا یلدایی رو نبردن ؟؟،دقیقن گذاشتن شب قبل یلدا خب شاید مه ...

ما از قبل با عروسمون هماهنگ بودیم 

اصلا هیچ خبری از سمتشون نشد وگرنه ما همه چیز تهیه کرده بودیم چه فرقی میکرد امروز ببریم یا یه هفته پیش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه عزت بردارند و ببرن براش من یکی از حرص سکته میکنم

منمممم

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
والا مامنتطر بودیم دعوتمون کنن که نکردن از قبل با عروسمون هماهنگ بودیم خودمونم که زنگ زدیم اینطوری ر ...

اگه با عروستون هماهنگ کرده بودین باید با خودش صحبت کنید .خونوادش شاید برنامه دیگه ای داشتن این بهشون نگفته

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
یلدایی اسمش روش ما شب یلدا میبریم نه یه هفته قبل

والله بنظر من ادم زودتر ببره بهتره 

شاید برای یلداشون برنامه ای خاصی دارن  اگه ازدواج با غریبه هم باشه سخت تره یجوریه انگار مراحمن

شمااشتباه کردین بایدمیگفتین مااماده کردیم میاریم میزاریم برمیگردیم

چه کارا که پر  تر بشن 

خودمون چی میشدیم 

بعد به ریش مون بخندن 

الان که نبردیم انقد ناراحتیم میبردیم و چیزی نمیدیدم دیگه باید به اتش نشانی زنگ میزدیم 

اینجوریم خودشون و کوچیک میکردن.واضح گفتن نیاین!

والا فکر کن هدايا بگیری دستت بخوای یه ساعت بری دیدن عروس ولی اونا چشمشون به ساعت باشه تا تو پاشی بری 

از صد تا فحش بدتره

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
چه کارا که پر تر بشن خودمون چی میشدیم بعد به ریش مون بخندن الان که نبردیم انقد ناراحتیم میبردیم و چ ...

اسی قشنگ زنگ بزنین فامیلاتون و دعوت کنین با همون خریدا استوری بذارین دیگه هم به عروستون محل ندین

چرا هرکاری میکنن یه عیبی ازش درمیارین؟اولین سال و میخواستن باهم باشن خانواده ها به خصوص که ۱ماهه ازد ...

باید  زود تر زنگ میزدن وبه خانوادش خبر میدادن شاید عروسشون خبر نداده 😐چون استارت میگه همین دیرور گفتیم میخوایم بیایم آمادگی نداشتن 

بعدش همه ک مث شما فکر نمیکنن