2777
2789
عنوان

ایکاش یه دختر بودم با این ویژگی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1927 بازدید | 149 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من زشت نیستما همه میگن خوبی😂

ولی خودم دوست داشتم یکم بلند تر بودم 

موهام صاف صاف بود 

پوستم مثل کره ای ها بود

مژه هام لیفت و پرپشت بود

ابرو هام مدلش رو به بالا بود و حالت لیفت داشت

گونه هام یکم بزرگ تر بود 

غبغب نداشتم

زاویه فک داشتم

لبام قلوه ای بود 

سینه و باسنم بزرگ بود

پوست خیلی صاف و سفید

چشمای کشیده و مژه پر پشت

صورت گرد و خوشگل

چشمای سبزعسلی

گونه صورتی

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

استارتر ولی دور از شوخی من اینجوریم ولی کاش یکم معمولی تر بودم،اصلا یه شکل دیگه بودم،ولی یه چیزای دیگه تو زندگیم داشتم خانواده م مثل خانواده ی دوستم بودن.پدر حامی داستم حمایتم میکرد یه کاری راه مینداختم.خیلی دارم اذیت میشم این روزا سر اینکه هیچکسی رو ندارم پشتم باشه.

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

یه بازیگر هندیه نمیدونم میشناسین یانه اسمش خوشی کاپوره.. اندامش خیلی قشنگه خوشم میاد دوس داشتم مثل اون باشه اندامم.. چاق نیستما ولی از اندامش خیلی خوشم میاد.. من موهام کم پشته.. دوس داشتم بلند وپرمو باشم..پاهامم صاف میبود.. پرانتزیه.. تابعدا عمل کنم  

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79