ببخشید ولی اون مریضه صد درصد که چشمش به بقیه زناست، خب لاغر دوست نداشتن چرا اومد سمتت اصلابعدم مگه خ ...
چاق دوس داره اجی از ی طرف ام منم دوس داره ..اجی من صافم ن باسن دارم ن سینه ..🤒بدن شما خوش فرمه اجی ...
سلام دوستای خوبم ...دوستانی ک مجردن سنشونم بالا رفته اصلا نگران نباشید خدا بفکرتونو .فقط از درگاه خدا نا امید نشید ...منم یکی مثل شما بودم ..تو یکی از این تاپیک ها ی خانمی بهم گفت چله سوره تکویر بخون ..خوندم خداروشکر معجزه شد واسم چندتا خواستگار خوب پیدا شد ..فقط خانوادم حسوده نمیزاره ...فقط دعا کنید خانوادم راضی بشه نامزد کنم چون با یکیش اوکی شدم
کسی که لاغریتو و باسن بقیه رو ب رخت بکشه مرد زندگی نیس🙃گمش کن بره خودتو اولویت قرار بده😉
چن بار اجی جدی تصمیم گرفتم ..هرکاری کردم نرفت گف غلط کردم خودم چاقت میکنم فقط بمون ..بدبختی من اصلا خودمو دوس ندارم
سلام دوستای خوبم ...دوستانی ک مجردن سنشونم بالا رفته اصلا نگران نباشید خدا بفکرتونو .فقط از درگاه خدا نا امید نشید ...منم یکی مثل شما بودم ..تو یکی از این تاپیک ها ی خانمی بهم گفت چله سوره تکویر بخون ..خوندم خداروشکر معجزه شد واسم چندتا خواستگار خوب پیدا شد ..فقط خانوادم حسوده نمیزاره ...فقط دعا کنید خانوادم راضی بشه نامزد کنم چون با یکیش اوکی شدم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.