2777
2789
عنوان

امشبم گذشت

75 بازدید | 0 پست

خب خدایا امشبم گذشت دیدی حالمو؟؟؟ همه متوجه شدن همه بندهات فهمیدن حالم خوب نیست دیدی چجوری نگام میکردن؟؟ دیدی تو اون شلوغی یه گوشه نشستم؟؟ دیدی به عکسش نگا میکردم؟؟ دیدی چقدرررررررررررررر دلم میخواست اونم میبود؟؟ دیدی چقد دلم تنگه؟؟ دیدی چقد دلم شکسته؟؟؟ بندهات دیدن شما که خدایی هم دیدی؟؟؟؟ اگه دیدی چرا کاری نمیکنی؟؟ میدونی چقد سخته بغضتو تو گلوت نگه داری؟؟ اگر دیدی پس صد در صد میبینی حال من هیچ جوره خوب نمیشه مگر اینکه تو کمکم کنی

اگرم نمیبینی من رو یا میخوای امتحان کنی یا صلاحم نیست بزار بگم من دست خودم نیست بین تو و قلبم گیر افتادم منننننن چه گناهیییی کردم این وسط؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه طاقت ندارم دیگه داره تموم میشه گفته بودم اگر بخوای سال جدید هم من و به حال خودم رها کنی و یه سال دیگه از جوونیمو جهنم کنی قبل از تحویل سال خودمو راحت میکنم      گناه کبیره نیست اصلا... گناه لحظه ای اتفاق میوفته که شیطان وسوسه کنه شد یبار از این وضع نجاتم بدی؟؟؟؟؟  پس نگو گناهه من که اسمشو میزارم راحت شدن از همههههه عذاب ها 

نگران ارزوهامم نباش وقتی خودم زیر خاک خوابیدم اوناهم با خودم دفن میشن..... خیلی زود همراه با ارزوهام چشامو میبندم برای همیشه🖤🙏

۱۴۰۳/۹/۳۰  

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢