2777
2789

نگفته هزار جور تهمت و توهین و فحاشی حرف میزنه بهم 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بیخیالشم

دارم واسه آیندم تلاش میکنم🤩

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچی مادری دارم ...ولی چی بگم بهش ...من ی اخلاق گند دارم ک هیجانی میشم صدامو بلند میکنم ولی خب بدو بیراه و فوش دادن ندارم...چون هرچی باشه مادرمه ولی نهایت سعیمو میکنم ازشون دور باشم و برم ت. اتاقم

کاش منم میتونستم خونسرد باشم💔ولی اعصابمو خراب میکنه همش. ازش متنفرم

من تا یه ماه پیش عین لبو میشدم فشارم میرف رو ۱۵ اعصابم خورد میشد. ولی فهمیدم ک اگه تلاش کنم آیندمو بسازم میتونم از شرش خلاص بشم

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

این کارو نمیکنه

خیلی مهربون و دلسوزه‌

درسته عصبی میشه ولی میدونم که ته دلش هیچی نیست

بقول خودش درسته ما دعوا میکنیم بحث میکنیم ولی تو خونمون قهر معنی نداره

اگرم اینطوری نبود بازم بهش احترام میزاشتم و دوسش داشتم جون مادرمه و سختی کشیده برام

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
منم. خستم کرده💔

مامان من خیلی بدتر ازین چیزاست خیلی اینجا درد و دل کردم یکم سبک شدم طی چند سال اما رفتارش جوری شده من از خودم همیشه ناراضیم

هیچوقت تحسین نشدم هیچوقت تحسینم نکرد درحالی ک بهنرین بودم تو فامیل و جامعه فقط نفرین و اق و تهمت و فحاشی الان من سر همه چیز ازخودم ناراضیم سر همه چیز

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

همچی مادری دارم ...ولی چی بگم بهش ...من ی اخلاق گند دارم ک هیجانی میشم صدامو بلند میکنم ولی خب بدو ب ...

من وقتی عصبیم میکنه رگای سرم در میاد از عصبانیت🙂هرچقد تلاشمو میکنن ساکت باشم و چیزی نگم بهش نمیتونم. هرچی تو دلمه بهش میگم و این اصلا دست خودم نیست

هرکسی لیاقت توجه نداره !

مامان من اینجور بود جوابشم میدادی میگفت ببینید چ زبونشم درازه بابامو مینداخت بجونم فقط ازش فرار کن

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.