2777
2789
زندگی با همچین مادری از مرگ هم بدتره..

منمه فقط فرار کردم

ترسناکه حالت شیطانی داره مثلای بار یادمه بچه بودم داشتم قران میخوندم دستم قرانو گرفت محکم کوبید زمین سا من نماط میخوندم بدش میومد بهم میگفت تظاهری هستی

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

میفهممت شاید سنت کمتره من سی سالمه گلم...الان فهمیدم با دیوار حرف بزنم احتمال اینکه متوجه بشه هست ول ...

۱۷ سالمه‌. تو این سنم از عصبانیت همیشه دستام میلرزه‌. همیشه استرس و اظطراب دارم. عین ادمای ۵۰ ساله ام.

زندگی با همچین مادرایی خیلی سخته. درکت میکنم

هرکسی لیاقت توجه نداره !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۷ سالمه‌. تو این سنم از عصبانیت همیشه دستام میلرزه‌. همیشه استرس و اظطراب دارم. عین ادمای ۵۰ ساله ا ...

سعی کن رو خودت کار کنی کمتر برو اینستا تا حتی حالت بدتر نشه حسین اورا پادکستاش عالیه گوش بده نذار مث ماها بشی گلم... طبیعیه تو اون سن دعواهاتون بالا بگیره مطمئن باش اونم پر از عقده و بدبختیه ک سر تو خالی میکنه نطمئن باش پدرمادر اونم اینجوری باهاش رفتار کردن الان بروک ریزی داره....

هروقت دعواتون شد لطفا هنسفری بذار بذار صداشو نشنوی برو ی اتاق دیگه تا روحی کمتر لطمه ببینی

نمیتونم. دست خودم نیست💔

به خشمت غلبه کن....سکوت کن برو تو اتاق که چشمت به چشمش نیوفته....شما اگه دوروبرتون دوست دارین،بیشتر از اون دشمن دارید دوست داری بگن فلانیا.مادرو دختر باهم راه نمیرن....باهم نمیسازن؟!!!!!

سعی کن رو خودت کار کنی کمتر برو اینستا تا حتی حالت بدتر نشه حسین اورا پادکستاش عالیه گوش بده نذار مث ...

ممنونم ازت عزیزم ولی دیگه روحی برام نمونده ک بخاد خوب بشه

هرکسی لیاقت توجه نداره !
منمه فقط فرار کردمترسناکه حالت شیطانی داره مثلای بار یادمه بچه بودم داشتم قران میخوندم دستم قرانو گر ...

ن دیگه مادر من در این حدم نیست.. خیلی سخته درکت میکنم

هرکسی لیاقت توجه نداره !

میگم ک مادر من تهشه بخدا رغبت نمیکنم اسم مادر روش بذارم زوری میگم حالت عادی میگم شیطان رجیم 

اصلا مادر نیست

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

ولی متدر منم شبیه مادر اون کاربر بود بخدا الان بهتر شده...یادمه سر نمازم ی لگد زد پرتم کرد اونور🤣...

گلم لطفا مواظب خودت باش تورو خدا گوشاتو بگیر برو اتاق دیگه...چون واقعا میدونم غیر قابد تحملن

به خشمت غلبه کن....سکوت کن برو تو اتاق که چشمت به چشمش نیوفته....شما اگه دوروبرتون دوست دارین،بیشتر ...

ما اصلا پیش بقیه اینطور دعواهامونو نشون نمیدیم

اگه هم خشممو سرکوب کنم خیلی حالم بد میشه💔

هرکسی لیاقت توجه نداره !
ولی متدر منم شبیه مادر اون کاربر بود بخدا الان بهتر شده...یادمه سر نمازم ی لگد زد پرتم کرد اونور🤣.. ...

عجب مادرایی داریم..

بعضی مادرا عین مادرشوهرن🙂🤣💔

هرکسی لیاقت توجه نداره !
عجب مادرایی داریم..بعضی مادرا عین مادرشوهرن🙂🤣💔

من مادر شوهر داشتم خداشاهده ماه بود🤣🤣🤣🤣مامانم چندین بار از هونه پرتم کرده بیرون ی جوری میزد منو انگار شمره امام حسینی چیزی گیر اورده 🤣

من مادر شوهر داشتم خداشاهده ماه بود🤣🤣🤣🤣مامانم چندین بار از هونه پرتم کرده بیرون ی جوری میزد منو ...

این زندگیو ببین

اگه مادر خوبی داشته باشی مادرشوهر سلیطه گیرت میاد. اگه مادرت بد باشه مادرشوهرت همونطور ک گفتی عین ماهه😂

هرکسی لیاقت توجه نداره !
این زندگیو ببیناگه مادر خوبی داشته باشی مادرشوهر سلیطه گیرت میاد. اگه مادرت بد باشه مادرشوهرت همونطو ...

امروز اینستا از ی روانشناس ی حرف جالبیو شنیدم گفت ب هیشکی نگین خوشبحالت چون خدا خودش گفته برای ادما بخاطر ازمایش و امتحان کردنشون ی نقصی قرار دادیم یا نقص در اموال یا سلامتی یا بچه و ....میگفت یکی عقل داره پول نداره یکی پول داره عقل نداره یکی پولو عقلو داره بچه نداره و...حرفش واقعا برام جالب بود...هممون ی چیزیو کم داریم تمام ادمای رو زمین ی مشکلی دارن ک باهاش درگیرن بخاطر امتحان 

امروز اینستا از ی روانشناس ی حرف جالبیو شنیدم گفت ب هیشکی نگین خوشبحالت چون خدا خودش گفته برای ادما ...

چه قشنگ توصیفش کردی..❤️‍🩹

هرکسی لیاقت توجه نداره !