2777
2789

مامانم تقریبا تو 8 ماه 15 کیلو کم کرد. باشگاه رفت روزی تقریبا 2 ساعت پیاده روی سریع میکرد قند مصنوعی رو کلا حذف کرد غذاشو کم کرد و شاما معمولا سالاد یا سوپ خورد و تنقلات هم حذف کرد

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

مامانم تقریبا تو 8 ماه 15 کیلو کم کرد. باشگاه رفت روزی تقریبا 2 ساعت پیاده روی سریع میکرد قند مصنوعی ...

هشتت ماه زیاده آخه من خودم دوازده کیلو رو تو دو ماه کم کردم الان ادامشو دارم میرم هشت خیلیهههههه البته به سن هم بستگی داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هشتت ماه زیاده آخه من خودم دوازده کیلو رو تو دو ماه کم کردم الان ادامشو دارم میرم هشت خیلیهههههه الب ...

بدنت آسیب میبینه ها خیلی کم کردی بعد ممکنه کاذب باشه برو پیش ی متخصص تغذیه نرمال نیست به نظرم

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

هشتت ماه زیاده آخه من خودم دوازده کیلو رو تو دو ماه کم کردم الان ادامشو دارم میرم هشت خیلیهههههه الب ...

خب آره هم سن هم مامان من آسم داره بعد داروهای کورتونی مصرف میکنه

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

بدنت آسیب میبینه ها خیلی کم کردی بعد ممکنه کاذب باشه برو پیش ی متخصص تغذیه نرمال نیست به نظرم

نه عزیزم پوستم کامل سفت سفت تر شده و دو سایز هم کم کردم ببین برای وزن های بالا تا ده کیلو در ماه هم برای اوایل مشکلی نیست من ۱۰۷ بوده وزنم به خاطر همین فعلا کاهش وزنم سریعه روندش 

نه عزیزم پوستم کامل سفت سفت تر شده و دو سایز هم کم کردم ببین برای وزن های بالا تا ده کیلو در ماه هم ...

آها خب پس

من از تابستون سال بعد میخوام شروع کنم میتونم بپرسم چی کارا میکنی؟ چون وزن خودمم زیاده و از طرفی میخوام بازدهیش سریع باشه

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

آها خب پسمن از تابستون سال بعد میخوام شروع کنم میتونم بپرسم چی کارا میکنی؟ چون وزن خودمم زیاده و از ...

والا من کاری نکردم سعی کردم کالریم زیر ۱۷۰۰ اینا باشه مثلا اگه میخواستم پیتزا بخورم میخوردم ولی نه شام میخوردم نه صبحونه یا مثلا اگه شیرینی میخوردم شام نمی‌خوردم دیگه اینجوری کالری رو کنترل کردم و هر روز یک ساعت شنا رفتم یک ساعتو شنا کردم نه اینکه فقط راه برم تو آب دو سه روز در هفته میرفتم البته هر روز نه ولی میترسم استپ کنم یهو به خاطر همین میخواستم بدونم کسایی که خیلی زیاد کم کردن استپ کردن یا نه 

والا من کاری نکردم سعی کردم کالریم زیر ۱۷۰۰ اینا باشه مثلا اگه میخواستم پیتزا بخورم میخوردم ولی نه ش ...

خیلی خوب داری نتیجه میگیری 

من نگرانیم سر شل شدن پوسته بیشتر و اینکه یهو بدنم افت نکنه.. 

مامان من رو 67 مونده تقریبا دو ماهه مثلا در حد نیم کلیو بالا پایین میشه..

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

خیلی خوب داری نتیجه میگیری من نگرانیم سر شل شدن پوسته بیشتر و اینکه یهو بدنم افت نکنه.. مامان من رو ...

ببین اگه نگران شلی پوستی شنا و بدنسازی ترکیبش عالیه شنا بلد نیستی برو ثبت نام کن آموزشی هم بالاخره شنا میکنید تو حین آموزش و اینکه پروتیین هم بالای صد گرم در روز مصرف کن من غذاهایی که میخورم کلا گوشت و مرغ و ماهی و میگو ایناس 

خیلی خوب داری نتیجه میگیری من نگرانیم سر شل شدن پوسته بیشتر و اینکه یهو بدنم افت نکنه.. مامان من رو ...

صبحانه هم هر روز دو سه تا تخم مرغ آبپز میخورم حالم بهم میخوره اوق میزنم ولی مجبوری باید بخورم خیلی سیر نگه می‌داره یکی تخم مرغ آبپز یکی کره بادام زمینی و نون پروتیین با موز و یکی هم آجیل و مغزیجات خیلی سیر نگه میدارن من صبح تا هفت غروب فقط ی مشت آجیل خوردم حوصله غذا درست کردن نداشتم بعد رفتم شنا اومدم ی تب پرتقال خوردم الان اومدم شام درست کردم بخورم به زور دارم میخورم خیلی سیر کنندس اونا 

ببین اگه نگران شلی پوستی شنا و بدنسازی ترکیبش عالیه شنا بلد نیستی برو ثبت نام کن آموزشی هم بالاخره ش ...

نه شنا کامل بلدم 8 سال پشت هم رفتم بچه بودم ولی میدونی وقتی برمیگشتم خیلی گشنم میشد و مثلا ی کوکی با شیر میخوردم بعدش یا ناهار زیاد میخوردم.. الان بخوام برم باید خیلی خودمو کنترل کنم.. بدنسازی رو چند جا خوندم و مصرف آب و سبزی زیاد.. آره پروتئینم خیلی مهمه. راستی مکمل چیزی میخوری؟ و برنج و نون چی اونا رو در چ حد میخوری؟

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

صبحانه هم هر روز دو سه تا تخم مرغ آبپز میخورم حالم بهم میخوره اوق میزنم ولی مجبوری باید بخورم خیلی س ...

واییی منم خیلی با تخم مرغ مشکل دارم نمیرو رو با زور میخورم..

مرسی از راهنمایی کاملت

امیدوارم نتیجه دلخواهت رو بگیری  

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

نه شنا کامل بلدم 8 سال پشت هم رفتم بچه بودم ولی میدونی وقتی برمیگشتم خیلی گشنم میشد و مثلا ی کوکی با ...

من خیلی رعایت نکردم که در اصل بخوام بگم چهار ماه هست که تصمیم گرفتم رژیم بگیرم ولی این وسط مثلا دو سه هفته اینا هی رعایت نمی‌کردم دوباره از اول شروع میکردم به خاطر همین میگم خیلی خیلی خیلییی بترکونه سر جمع دو ماه مفید بوده که بازم حتی کمتر به نظرم چون مثلا سه روز رژیم بودم ده روز نبودم اینجوری :// 

شنا هم قبلش یک نون پروتیین با بیست سی گرم کره بادام زمینی و یک عدد موز خورد کن روش بخور دیگه گشنت نمیشه و حتما هم شب برو عصر ینی که بعد بیای شام بخوری بخوابی صبح هیچ وقت شنا رونرو و اینکه ی چیز دیگه هم این بود روزایی که رژیم بودم حتی ی قطره روغن هم مصرف نمی‌کردم یعنی نیمرو که میگی روغن داره خودش روغن نخور اصلا تو فر یا هواپز بزار همه چیو غذای خانواده هم نخور چون روغن زیاد میریزن مامانا کالریش می‌ره بالا 

بدنسازی خیلی خیلی سخته من دو روز رفتم دیگه نشد برم تحمل نداشتم اگه خواستی بری مربی خصوصی بگیر تمام حرکات رو بالا سرت باشه عمومی نمیتونی اصلا یاد بگیری درست حسابی به نظر من پیاده روی و شنا رو برو هر روز 

حالا فعلا شیش ماه تا آخر خرداد رژیم و شنا رو مداوم ادامه میدم نتیجشو تگت میکنم اگه نتیجه خوبی گرفتم میگم چیکارا کنی