من خیلی رعایت نکردم که در اصل بخوام بگم چهار ماه هست که تصمیم گرفتم رژیم بگیرم ولی این وسط مثلا دو سه هفته اینا هی رعایت نمیکردم دوباره از اول شروع میکردم به خاطر همین میگم خیلی خیلی خیلییی بترکونه سر جمع دو ماه مفید بوده که بازم حتی کمتر به نظرم چون مثلا سه روز رژیم بودم ده روز نبودم اینجوری ://
شنا هم قبلش یک نون پروتیین با بیست سی گرم کره بادام زمینی و یک عدد موز خورد کن روش بخور دیگه گشنت نمیشه و حتما هم شب برو عصر ینی که بعد بیای شام بخوری بخوابی صبح هیچ وقت شنا رونرو و اینکه ی چیز دیگه هم این بود روزایی که رژیم بودم حتی ی قطره روغن هم مصرف نمیکردم یعنی نیمرو که میگی روغن داره خودش روغن نخور اصلا تو فر یا هواپز بزار همه چیو غذای خانواده هم نخور چون روغن زیاد میریزن مامانا کالریش میره بالا
بدنسازی خیلی خیلی سخته من دو روز رفتم دیگه نشد برم تحمل نداشتم اگه خواستی بری مربی خصوصی بگیر تمام حرکات رو بالا سرت باشه عمومی نمیتونی اصلا یاد بگیری درست حسابی به نظر من پیاده روی و شنا رو برو هر روز
حالا فعلا شیش ماه تا آخر خرداد رژیم و شنا رو مداوم ادامه میدم نتیجشو تگت میکنم اگه نتیجه خوبی گرفتم میگم چیکارا کنی