2777
2789
عنوان

افسردگی در رابطه عاطفی

115 بازدید | 26 پست

من یه مدتیه با یک آقایی دوست شدم که دو بار هست با هم رابطه برقرار کردیم ولی من زیاد مایل نبودم ولی اون همش میگه که ازم جدا نمیشه و قصدش جدیه 

بار دوم خیلی روی من تاثیر گذاشته باعث شده من همش بترسم که اگر از پیشم بره چه اتفاقی میفته خیلی وابسته شدم نمیدونم چیکار کنم از امروز صبح همش دارم گریه میکنم نمیدونم چی بهش بگم دوست ندارم اینکارو انجام بدم چون اثر خوبی نداره روی من همش ترس از ترک شدن دارم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عادیه اونم بخاطر اینه محرمت نیست ترس داری از دستش بدی یهو یا احساس گناه بهت دست میده فک میکنی خانواده ت بفهمن چی میکنن اونوقت چیکار کنی باهاش راحت باش حرف دلت بهش بگو

خودش چند بار گفت قصدم ازدواجه

گفتن رو ول کن شماهم نباید باهاش رابطه برقرار میکردی تا وقتش برسه ،مردا رو نمیشناسی!؟باهات زندگی میکنن اعتمادی بهشون نیست چه برسه به این طور رابطه ها

خودش چند بار گفت قصدم ازدواجه

خب بگه ،،، طرف عقد می‌کنه تهش به ازدواج ختم نمیشه ،،، دیگه ما هر چی بگیم بدیهیاته ،دونسته رفتی ،، بعدشم درسته کارت اشتباست اما این اشتباهیه که خودت باید مایل باشی ،اسباب بازی ج ن سی طرف نیستی که

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
اره باید همینکارو کنم باید باهاش صحبت کنم درست و حسابی

اره فقط بهونه اورد یا گفت سر فرصتش وقت بده بگو اوکی تا اونموقعه دس بهم نزن یا حلقه ی بنداز تو دستم نامزد بشیم تا وقتی ک تصمیم بگیری جدیش کنی

گفتن رو ول کن شماهم نباید باهاش رابطه برقرار میکردی تا وقتش برسه ،مردا رو نمیشناسی!؟باهات زندگی میکن ...

خیلی به دلم نشسته اونم رفتار هاش و کاراش اینطوریه که میگه منو دوست داره اصلا دوست ندارم از دستش بدم 😭

خب بگه ،،، طرف عقد می‌کنه تهش به ازدواج ختم نمیشه ،،، دیگه ما هر چی بگیم بدیهیاته ،دونسته رفتی ،، بع ...

😑الان چرا سرزنش میکنی مگه زوری حمله کرده دو طرفه بوده این از اون حس بعدش ناراحته ک اونم بخاطر اینکه محرمش نی میگه طرف ازم استفاده نکنه در بره ادم این چیا میا تو مخش