2777
2789
عنوان

نامزد داداشم هرروز خونمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 34 پست
مامانت باید به داداشت بگه اینقدر زنت نیار این بچه درس داره منم سال کنکورم زن داداش همش خونه بود میرف ...

مامانم بهش میگه که انقد نیارش ولی وقتی داداشمم نمیارتش خودش پا میشه میاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این دیگه اسمش مهمون نیست صدقه خور و جل به کوله تو خونه مردم پاش بیفته مادر شوهره رو بیرون میکنه جاش ...

همه که بد نمیشن

بعد من فکر کنم جزوی از خانواده محسوب میشن دیگه نامزد برادر استارتر 

ولی خب یه حدی و حدودی هم داره روابط اینم درسته

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم   @_mahyar

منی که یکسال نانزد بودم فقط دوشب خونه نامزدم خوابیدم چون مجبور بودم رفتیم مهمانی ساعت سه برگشتیم دی ...

خوشبحال خانواده همسرتون که همچین عروس خانمی نصیبشون شده , بخدا که ما عاصی شدیم از دستش

همه که بد نمیشنبعد من فکر کنم جزوی از خانواده محسوب میشن دیگه نامزد برادر استارتر ولی خب یه حدی و حد ...

بلاخره ما نفهمیدیم شما اول میگی مهمونه بعد میگی عضوی از خانواده ست 

با خودت چند چندی دایی جان؟! 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
بلاخره ما نفهمیدیم شما اول میگی مهمونه بعد میگی عضوی از خانواده ست با خودت چند چندی دایی جان؟!

خب از همه جهت نگاه کردم 

هم مهمون میشن هم خودشونو جزوی از خانواده میدونن

😄

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم   @_mahyar

خب از همه جهت نگاه کردم هم مهمون میشن هم خودشونو جزوی از خانواده میدونن😄

نه دیگه کلا میخوای ساز مخالف بزنی و به استارتر حق ندی وگرنه خودتم‌ میدونی زن داداشه مقصره 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم