2777
2789
عنوان

بهم گفتی ببخشمت اما من فقط سکوت کردم چون نتونستم بهت بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 37 پست
اره نفرین کن واگذار کن بخدا بخدایی که میشناسم یجوری جوابت رو میده فقط کیف کنی کی گفته نفرین نکن خودت ...

هعییی خیلی بهم بد کردن قابل گفتن نیست فقط یهو ابرو احساس غرور و همه چیزم رفت چقد تهمت چقد تحقیر چقد بی احترامی ... فکر کن همه رفتارهای بد رو یجا باهات بکنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ بلایی سرت اومده بود دوست داشتی بگو

میگم تو بدترین شریط کسی که بعد از خدا بهش اعتقاد داشتم پشتمو خالی کرد خیلی هم آروم و ریلکس رفت سمت دشمنم شد میلیون پول از دست دادم اعتبارم رفت اعتمادم رفت دوس داشتنم رفت خلاصه پاره پوره شدم هیچکاری از دستم برنیومد ولی الان بروزی افتاده که به این اون التماس میکنه هم برا عشق هم برا پول آقا هم نبود یه خانم کثافت بود ولی خب خیلی الان شرایط بدی داره و منم خیلی خوشحالم خیلییی کلا زندگیش بعد بلایی که سرم آورد کلا نابود شد نابود میگم هااا

میگم تو بدترین شریط کسی که بعد از خدا بهش اعتقاد داشتم پشتمو خالی کرد خیلی هم آروم و ریلکس رفت سمت د ...

خداییش سخت بوده منم خیلی برای بدی سرم اومد اونم تو کل فامیل ابروم رفت تهمت کسی که دوسش داشتم تحت تاثیر حرفهای اونا از بسسسس تحقیرم کردن و تهمت زدن ولم کرد یعنی دیگه تو چشمش خوار شدم 😭 و یجوری رفتار کرد که کلا خودم بهش گفتم خداحافظ و الکی فقط اسم موند روم الان چندین ماهه حالم خوب نمیشه بهم خیلی تهمت ها زدن مسخرم کردن چقد سرزنش تا آخر کارم به جدایی کشید

خداییش سخت بوده منم خیلی برای بدی سرم اومد اونم تو کل فامیل ابروم رفت تهمت کسی که دوسش داشتم تحت تاث ...

هرکی تاکید می‌کنم هرکی هر چیزی گفت فقط اینو بگو 

انشالا قسمت زندگی خودت 

این خیلی حرفه طرفت بفهمه باید بمیره 

اونم بره بدرک حالت بد میشه گریه میکنی دلتنگ میشی ولی یواش یواش عادت میکنی شاید روزایی هم برسه که یه انتقام فکر کنی خیلی هم خوبه بنظرم اگه از خیلی هم کمتر باشی از خیلییییی ها بالایی یادت باشه کاری کن خنثی بشی حتی اگه خبر مرگ هم دادن بگی خب خدا رحمت کنه همه ببین چجوری میترسن ازت چون آدم خنثی چیزی واسه از دست دادن نداره

هرکی تاکید می‌کنم هرکی هر چیزی گفت فقط اینو بگو انشالا قسمت زندگی خودت این خیلی حرفه طرفت بفهمه باید ...

اگه بلاهایی که سر من اوردن قسمت خودشون بشه که هم باید با تهمت ابروشون بره هم تحقیر هم کارشون به جدایی بکشه واقعا خدا شاهده که همه اینا خیلی بدتر سرم اوردن 

اگه بلاهایی که سر من اوردن قسمت خودشون بشه که هم باید با تهمت ابروشون بره هم تحقیر هم کارشون به جدای ...

میاد نگران نباش شاید دیر ولی روزی میرسه تاپیک میزنی دشمنای منم دارن نابود میشن و اون روز بهترین روز عمر تو میشه نگران نباش میشه بخدا من وقتی دلم به چزی روشن باشه میشه خیلی اتفاقی هم اومدم تاپیکت ولی ناخودآگاه  دستم رفت برات پیما بفرستم

میاد نگران نباش شاید دیر ولی روزی میرسه تاپیک میزنی دشمنای منم دارن نابود میشن و اون روز بهترین روز ...

جدی میگی خیلی دلم میخواد همه شون متوجه بشن چون خیلی بهم بد کردن و دست کم گرفتن 😓

وقتی دیگه هیچ چیزی درست نمیشد گفت ببخش وقتی دیگه هیچی ازم نمونده بود

منو جوری خرد کرد هنوزم ک هنوزه دردش تو قلبم میپیچه بعد چندین سال و به روی خودشم نیاورد هیچوقت .هرکدوم سر زندگی خودمونیم و من دردمندترینم و اون خوشبخترین

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

و قیافه حق به جانب گرفت و رفت و گفت تقصیر خودته

جوری با غرور از کنارم میره ک انگار فتح بزرگی بوده براش من احمقانه عاشقش بودم .خدا نبخشدش من هیچوقت نبخشیدم هرچن بهترین زندگیو داره با اینکه آهم دنبالشه

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

جوری با غرور از کنارم میره ک انگار فتح بزرگی بوده براش من احمقانه عاشقش بودم .خدا نبخشدش من هیچوقت ن ...

هعیییییی برای من تهمت و ابرو ریزی و اینا بود متعاقب اون نامزدیم هم بهم خورد