2777
2789

نتونستم بهت بگم که تو چه بلایی سر دل من آوردی 

سر احساسم سر غرورم 

تو همه بند بند وجودم رو از هم پاره کردی و هر کدوم یجا 

رها شد یه آدمی که همه وجودش تیکه تیکه شده چجوری ببخشه ؟ چجوری فراموش کنه ؟

آدمی که دیگه غرور نداره چجوری ببخشه ؟

اصلا مگه دیگه چیزی از من باقی گذاشتی تو ؟

اونجا نتونستم بهت بگم ولی اینجا میگم 

هیچوقت هیچوقت دیگه کاری که با من کردی رو با کسی نکن البته می‌دونم که نمیکنی چون مثل من پیدا نمیشه  باشه من نفرین نمیکنم اما هربار یاد حرفاتون میفتم دلم میسوزه واقعا میسوزه اشکام ناخودآگاه میاد 

نمی‌دونم کیا مثل من هستن ؟ولی حس میکنم هیچکس دلش مثل من نشکسته 

خوبه شما گفته ببخش .من همه این حسا رو ک گفتی رو با تموم وجود درک کردم و هیچوقتم نگفت ببخش 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی دلم سوخته خیلی

بخدا داری به خودت ظلم میکنی نفرین کن نترس حال دستم خ.ب میشه نبخشش واگذار من بخدا اگه راه داره برو بگیر بزنم حداقل یکمی آروم میشی بزار یکم هم اون بسوزه بابا نریز تو خودت 

نفرین کنم اروم میشم ؟؟

اره نفرین کن واگذار کن بخدا بخدایی که میشناسم یجوری جوابت رو میده فقط کیف کنی کی گفته نفرین نکن خودت رو هم میگیره اگه حق باشه اره خودم رو هم میگیره وقتی حق نیست پس میره میخوره فرق سر همون آدم نمک نشناس