2777
2789
عنوان

سردرگمی من ممنون میشم که تاپیکم رو بخونین

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 23 پست
وابستگی بعد چند وقت عادی میشه ولی اینکه نتونی هیچ کاری کنی نتونی مراسم جوری که میخوای بگیری نتونی خی ...

من شدم سی تقریبا 

دیگه توانایی اینو ندارم که یه نفر رو از اول پیدا کنم 

یه شغل اینترنتی در حد ماهی هفت تومن دارم الان همه زن شاغل می‌خوان و منی که همش خونه ام 

احساس میکنم دیگه کسی برای من پیدا نمیشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل مالی خب طبق اقتصاد کشور همه دارن 

ولی زندگی فقط عشق و عاشقی نیست 

عشق و عاشقی الان که تعهد ندارین بهم شاید قشنگ باشه و شما فکر کنی وابسته شدی 

ولی چند ماه دیگه بعد از عقد تازه مشخص میشه مشکلات و نداری و حسرت خوردن ها و غیره 

در ضمن شما تحصیلاتت بالا هست و اون دوستمون فکر نکنم پس واقعا نمیتونید همدیگرو درک کنید 

عشق و عاشقی واقعی وقتی به وجود میاد که دو نفر هم فرکانس هم باشن درک درستی از باهم بودن و شرایط داشته باشن 

این که من بخوام بارمو به دوش شما بندازم و یا شما این کارو بکنی بهش عشق نمیگن 

در ضمن سعی کن با ادم قوی ارتباط بگیری کسی که بخاطر هر حرفی الان گریه میکنه بعدها بخاطر هر حرفی گریه خودتو در میاره 

ببخش شاید نظر من درست نباشه 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

[QUOTE=366942039]مشکل مالی خب طبق اقتصاد کشور همه دارن  ولی زندگی فقط عشق و عاشقی نیست  عشق و عاشقی الان ...[/QUOTEممنون بابت اظهار نظر تون

خودش هم حسابداری هست مدرکش، لیسانس داره 

اخلاقش خیلی خوبه فقط مشکل مالی داره 

که اونم گفت خودش رو تو وام گرفتن میندازه که پس انداز کنه 

درسته پول خیلی مهمه ولی خب آدم خوب مهم تره چون با آدم خوب  آدم پول می‌سازه

امروز پسر همسایمون درس بزرگی بهم داد با فوتش که همه چی موقتی هست 

همین پول هم موقتی هست یه روز خیلی هست یه روز کم هست و...

هیچکی تو دنیا به اندازه وجود یه آدم توزندگیمون که بتونه دلمون بهش قرص بشه نیست(چه روحی چه عاطفی چه ....)  وگرنه بعدش مال و‌‌‌‌‌‌...بوجود میاد 

[QUOTE=366942039]مشکل مالی خب طبق اقتصاد کشور همه دارن ولی زندگی فقط عشق و عاشقی نیست عشق و عاشقی ...

افرین بهت دختر 

به جرات میگم تو یه فرشته هستی و باید قدر تورو بدونه 

پس مواظب هم باشید خدا هم کمک میکنه امیدوارم چند سال دیگه هردو نفرو توی اوج ببینم 

عشقتون پایدار 

واقعا خوشحالم دوست خوب و با اصالتی چون شما پیدا کردم‌

افرین بهت دختر به جرات میگم تو یه فرشته هستی و باید قدر تورو بدونه پس مواظب هم باشید خدا هم کمک میکن ...

خوبی از خودتونه که منو خوب میبینین 🌺

من فقط یکم درکم بالاس آدما رو درک میکنم چون همین حرصی که برای این دنیا بیشتر آدم ها دارن میخورن اگه هر روز به فکر مرگ و آخرت و....بودن اونوقت غیبت و اختلاس و دزدی و تورم و ربا و....دیگه تو جامعمون نبود ‌

من برم بخوابم فردا باید ترجمه کنم 

ممنون بابت همفکری ها و دلگرمی هاتون به من

شبتون بخیر باشه 

خوبی از خودتونه که منو خوب میبینین 🌺من فقط یکم درکم بالاس آدما رو درک میکنم چون همین حرصی که برای ا ...

شب شما هم بخیر 

موفق باشید