2777
2789
من اگه مجبور باشم ۴ تا پد میزارم معمولا ولی اگه شرایط جور نباشه منم با خودم میبرم

وای چجوری خب راه میری ؟

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مسافرت یعنی مثلا چند روز بمونی خونه طرف نمیشه که همشو جمع کنی تو کیفت😐

اون دیگه نه

میرم دسشویی بین راهی

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

من اگه مجبور بشم با خودم پلاستیک میبرم محکم می‌بندم میزارم داخل کیفم نمیندازم سطل زباله کسی دلمم نمیخواد کسی اینکارو تو خونه من انجام بده 😁

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
وای چجوری خب راه میری ؟

اتفاقا با ۴ تا پد خیلی راحتم

هیچوقت نمیتونم یدونه بزارم خونریزیم وحشتناک زیاده

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

اتفاقا با ۴ تا پد خیلی راحتمهیچوقت نمیتونم یدونه بزارم خونریزیم وحشتناک زیاده

چقد بد واقعا درکت میکنم

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

من اگه مجبور بشم با خودم پلاستیک میبرم محکم می‌بندم میزارم داخل کیفم نمیندازم سطل زباله کسی دلمم نمی ...

بعد یه سوال شما با کیف میری دستشویی زشت نیست ؟

من خجالت میکشم کیفم و با خودم ببرم دستشویی ملت فک میکنن به اونا شک دارم کیفم و پیششون نمی‌زارم 

منم اذیتممیرم خونه خانواده همسراهیادم ننداز موذبم ولی چه کنم

خونه مادرشوهرم من میرفتم سطل زباله نداشتن نه تو حموم نه دستشویی نه اشپزخونه

واقعا مشکل از اونا بود که یه سطل تو حمام نبود با این که دختر دار هم هستن

توی کیف که خیلی بدتره به خصوص نوار بهداشتی که استفاده شده بو میده 

بعد اصلا چجوری میارین توی کیف؟ توی لباس قایم میکنین؟

البته من خودم توی مهمونیا کلا عوض نمیکنم ولی خونه کسی هم که عوض میکنیم حواسم کامل هست که دیده نشه یعنی توی سطلم یک نفر نگاه کنه نوار و نمیبینه

چحوری از دسشویی میاری بیرون کسی نبینه

من باکیفم میرم معمولا هرجایی ام رفتم جاحوله ای داشته کیفمو آویز میکنم و بقیه کارا😂

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️