2777
2789

من تو یه تاپیکی گفتم استوری نکن،خزه،

گفت من بله برون و ....همه رو استوری کردم، شما ها ذوق ندارین ندید بدیدین😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موافقم.همین چن تا دونه رسم قشنگ برامون مونده اونم با مخفی کردن از یاد میره

این سنت رو با استوری تبریک هم میشه یاد آور شد

چ نیازی ب عکس گذاشتن هست؟

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
ی بنده خدایی بودخوراکی ک می‌گرفتمیذاشت داخل پلاستیک مشکیتا وقتی رد میشه ی وقت یهو ی بچه نبینه دلش بخ ...

انشالا خدا به همه بده که این وضعیت پیش نیاد میتونست یکم از خوارکیشو بده به اون پسر بجای اینکه قایم کنه ازش بیشتر ناراحت میشه خب

مهربونا با دلهای پاکتون دعا کنید برام زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔

ی بنده خدایی بودخوراکی ک می‌گرفتمیذاشت داخل پلاستیک مشکیتا وقتی رد میشه ی وقت یهو ی بچه نبینه دلش بخ ...

چقدر با معرفت بوده،چه دل دریایی داشته، آفرین واقعا، 

معامله با خدا کار هرکسی نیست، 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
این سنت رو با استوری تبریک هم میشه یاد آور شدچ نیازی ب عکس گذاشتن هست؟

نمیدونم چرا گارد دارن به این موضوع 

من نمیگم اجرا نکنن یلدا رو 

اتفاقا خوب و عالی برگزار کنن

فقط استوری نزارن 

این گارد گرفتنا نشون میده فقط چشم و هم چشمیه این دورهمیا 

انشالا خدا به همه بده که این وضعیت پیش نیاد میتونست یکم از خوارکیشو بده به اون پسر بجای اینکه قایم ک ...

ان شاءاللهه

حتما اگه میدید کسی نگاه می‌کنه میداد

اما آدم وقتی رد میشه که به بقیع توجه نداره😅

هر چند الان اون بنده خدا فوت شده و حالش پیش خدا خیلی خوبه

من تو یه تاپیکی گفتم استوری نکن،خزه، گفت من بله برون و ....همه رو استوری کردم، شما ها ذوق ندارین ندی ...

فقط شده چشم و هم چشمی 

ماهام که اون بنده خدا برچسب زده و ندید بدیدیم😐

چقدر با معرفت بوده،چه دل دریایی داشته، آفرین واقعا، معامله با خدا کار هرکسی نیست،

بعد ها مدافع حرم شدن و در سن جوونی رفتن داخل آغوش خدا

انشالا خدا به همه بده که این وضعیت پیش نیاد میتونست یکم از خوارکیشو بده به اون پسر بجای اینکه قایم ک ...

نمیگه از بچه قایم کرده،میگه مستقیم گذاشته تو پلاستیک سیاه که بچه ها تو خیابون نبینن خوراکی دستشه، به یکی بده به دوتا بده بقیه رو چیکار کنه؟همون که نشون نداده خریداشو خیلی عالیه

نمیدونم چرا گارد دارن به این موضوع من نمیگم اجرا نکنن یلدا رو اتفاقا خوب و عالی برگزار کننفقط استوری ...

همین واقعا

همه محوریت زندگیمون شده

من!

من!

من!😅

کیه که گوش کنه مخصوصا تو این سایت

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

شلوغی خیابونا بخاطر خرید یلدا رو پس چیکار کنن اونا که ندارن ؟ تو خیابونم نرن مردم

من امروز رفتم و خیلی پشیمون شدم!

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔