گفت من بله برون و ....همه رو استوری کردم، شما ها ذوق ندارین ندید بدیدین😐
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ی بنده خدایی بودخوراکی ک میگرفتمیذاشت داخل پلاستیک مشکیتا وقتی رد میشه ی وقت یهو ی بچه نبینه دلش بخ ...
چقدر با معرفت بوده،چه دل دریایی داشته، آفرین واقعا،
معامله با خدا کار هرکسی نیست،
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
انشالا خدا به همه بده که این وضعیت پیش نیاد میتونست یکم از خوارکیشو بده به اون پسر بجای اینکه قایم ک ...
نمیگه از بچه قایم کرده،میگه مستقیم گذاشته تو پلاستیک سیاه که بچه ها تو خیابون نبینن خوراکی دستشه، به یکی بده به دوتا بده بقیه رو چیکار کنه؟همون که نشون نداده خریداشو خیلی عالیه