2777
2789
عنوان

چرا برا همه یلدایی میارن جز من😕

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 34 پست
اصل کاری همین امسال هس که عقد کردیباید بیارن یا به نامزدت بگو یا مادرت ب مادرش بگه بیارناصنم نرو

نه برا ما رسمه سال اول نامزدی بیارن 

نمیارن بگمم 

نمیرم اصلا سال اولم زنگ زدن نرفتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه برا ما رسمه سال اول نامزدی بیارن نمیارن بگمم نمیرم اصلا سال اولم زنگ زدن نرفتم

نامزدت چی ؟؟برات چیزی نمیخره

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مغازه داره

خوب پس

زنگ بزن بگو صبح بیا دنبالم بریم طلا بخر واسه یلداییم

طلا سنگینم بردار 

یه انگشتر تپل که جون مادرشوهرتو بیاره بالا

ادب نداره بچینه بیاره

تو همه رو جمع بزن برو فردا بخر بنداز دستت برو خونشون شب جونشون رو بگیر

نه

چرا مثلا

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
همش بهونه میاره

فقط یه چیزی از من بهت نصیحت 

دلت رحم نیاد تا میتونی بگو برات خرج کنه

هرجور عادت بدی تا آخر همونه

تقصیر توئه که میری اگر برای خودت ارزش قائل بودی نمیرفتی همون بار اول 

مشخصه سنت کمه اونا هم سو استفاده میکنن پ فکر کردی چرا رفتن دختر کم سن گرفتن ؟!! که گوش به حرف شون باشه هر چی گفتن دختر سر کج کنه بگه چشم