2777
2789
عنوان

چرا برا همه یلدایی میارن جز من😕

226 بازدید | 34 پست

دوسال نامزد بودم امسال هم عقد کردم سرهم سه سال که اصلا نیومدن حتی سال اول 

سال اول به جای اینکه بیان اینجا رفتن خونواده نامزد خواهر شوهرم رو دعوت کردن با اینکه سال سومش بود اینجا رسمه سال اول حتما بیان بعد زنگ زدن گفتن تو بیا اونجا مهمون داریم .. 😂 بعد که رفتم مدرسه همع همکلاسی و رفیقام که نامزد بودن براشون طلا و ... اوردن داشتن عکسا رو نشون میدادن از من پرسیدن گفتم چیزی نیوردن و کلی ناراحت شدم 

پارسال هم منتظرشون بودم اصلا نیومدن ، حالا باز امسال زنگ زدن تو پاشو بیا اونجا اصلا هم خجالت نمیکشن🚶

خداروشکر ما از این رسما نداریم

کلاس چندمی؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر اشتباه رو اشتباه🫥🫥🫥🫥🫥

چرا خودتو سبک میکنی میری

باید همون اول کات میکردی

طرف با پسره دوسته در مرحله آشنایی هستن بعد خانواده پسره کادو و یلدایی میبرن واسه دختره

اصل کاری همین امسال هس  که عقد کردی

باید بیارن یا به نامزدت بگو 

یا مادرت ب مادرش بگه بیارن

اصنم نرو

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بیشتر ببینید