2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مجازی شدن البته طبق صلاح دید رئیس دانشگاه که به احتمال زیاد مجازی میشن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خدا از دهنت بشنوه خواهر

نگران نباش عزیزم خودم امروز خیلی پیگیریش بودم که خبرشو خوندم به احتمال ۹۰ درصد مجازی میشن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
وایییی 😍😍😍

*❌کلاس درس تمام دانشگاه‌ها تا پایان ترم مجازی شد/ آزمون‌ها حضوری برگزار می‌شود*

🔰مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی کشور:
🔹در هفته های پایانی نیم سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی حسب صلاحدید رئیس دانشگاه یا موسسه مجازند در صورت نیاز از ظرفیت آموزش مجازی جهت برگزاری کلاس‌ها استفاده کنند.
🔹آزمون های پایانی نیم سال تحصیلی در در کلیه مقاطع تحصیلی و کلیه زیر نظام‌ها و جلسات دفاع از پایان نامه‌ها صرفا

*صفحه اینستاگرام