2777
2789

دوستان...

من ۲۹ سالمه...

متاسفانه من خانواده ی بدی داشتم و خودمم هیچ وقت دختر عاقلی نبودم...

دوران نوجوانی میخواستم با عشقم ازدواج کنم ولی خانوادم میگفتن نه این خیلی سطحش پایینه در حالی که واقعا اینطوری نبود...

واسه کنکور درس خوندم رتبه خوبی آوردم میتونستم روانشناسی یا حسابداری روزانه بخونم ولی گفتن رتبت خیلی پایینه و این رشته ها به هیچ دردی نمیخوره...

خواستم شاغل بشم مدام شغل من رو مسخره میکردن...

میخواستم برم توی سالن کار کنم باز هم منو تحقیر میکردن که تو داری حمالی مردمو میکنی...

خلاصه هر کاری که خواستم تو زندگیم انجام بدم رو ناچیز و بی ارزش جلوه دادن البته بیشتر خواهر بزرگم اینطور بود...

و با مسخره کردن‌اش کاری میکرد که نتونم تو زندگیم هیچ کاری رو انجام بدم...

الان ۲۹ سالمه 

نه دانشگاه رفتم

نه شغلی دارم

و نه ازدواج کردم

اونم منی که تو دوران مدرسه برای ۱۹/۷۵ گریه می کردم.

خواهش میکنم نگین که الان هم فرصت هست برو دانشگاه برو شاغل شو و ...

خودتون هم خوب میدونین که از سن من از سن دانشگاه رفتن و شاغل شدن گذشته...

الان واقعا از دست خودم خیلی دلخورم کاش هیچوقت به حرف خانوادم گوش نمی‌دادم و دختر عاقلی بودم ولی حیف که زمان دیگه هیچوقت به عقب برنمی گرده...

دلم میخواد شب بخوابم و صبح دیگه از خواب بیدار نشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی از دوستام سنش از تو بیشتره و دانشجوی رشته ی تاپه پس هیچوقت دیر نیست این یک

دو: باید یاد بگیری قوی باشی. یه کار رو انجام میدی درست شد خدایا شکرت بد شد سرتو بالا بگیر و بگو اره اشتباه کردم!

میدونم تمسخر چقدر درد بدیه.. ولی اوناییکه مسخره میکنن رو به چشم یه مشت وزغ زشت پیر پر حرف ببین

قورباغه زیاد حرف میزنه، قور قور میکنه، ولی وقتی موقع عمله میپره میره تو آب.. اون دلش خوشه که آب هست و زیر آب زنده است

پس تو باید برای زندگیت روی زمین بجنگی

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

دوستم تو دانشگاه اهواز یه آقا ۵۸ سالشه همکارش بود 

دندون میخوند 

متاسفانه کرونا گرفت فوت کرد 

تو ۲۹ سالته 

از گذشته درس بگیر تو تنها مشکلت اینه تایید دیگران برات مهمه 

دیگه از این به بعد اهمیت نده 

یه مسیر جدید رو در در پیش بگیر و برو جلو 

برو زبان انگلیسی بخون بعدنم معلم زبان تو آموزشگا ها بشو ! 

شاید برای دانشگاه رفتن دیر شده باشه(که نشده)میتونی بری سرکار مردم بازنشسته میشن بازم کار میکنن

یه مدت شاغل شدم

ولی مدام استرس سنم رو داشتم که خدایا سنم داره از سن ازدواج و بچه دار شدن میگذره

اونقدر استرس داشتم بابت سنم که نمیتونستم کارم رو درست انجام بدم

منم تا دیپلم خوندم داداشم میزد تو سرم ک چرا ادامه ندادی دختردایی ها ببین 😂منم برااینکه حرصش درارم گفتم تو چرا ادامه ندادی چرا سربازی نرفتی اخرین بار این حرف زد جلو زنش اینو بهش گفتم از رو رفت دختره هم گفت واقعا راست میگه بهش برخورد حتی داییام مسخرم میکردن ک تو سر زبون نداری هیچ جا بهت کار نمیدن اما من اهمیت ندادم کاری ک خوشحالم کرد انجام دادم به حرف کسی اهمیت ندادم رفتم سرکار کار خودمو میکنم الان خاله م تدریس میکنه برا سه تومن من ماهی هشت تومن درمیام و راضیم

یه مدت شاغل شدمولی مدام استرس سنم رو داشتم که خدایا سنم داره از سن ازدواج و بچه دار شدن میگذرهاونقدر ...

عیب ندارع

برگرد به شغلت

این خانواده ات هم بذار هر چی از دهنشون در میاد بگن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

یه مدت شاغل شدمولی مدام استرس سنم رو داشتم که خدایا سنم داره از سن ازدواج و بچه دار شدن میگذرهاونقدر ...

هنوز خیلی جا داری برای بچه دار شدن کلی راه هست برای بچه دار شدن

استرس آینده رو نخور

برو دنبال سرکغر

خانواده خیلی مهمه و توخانواده ای ک پشتت باشن نداشتیخواستگارچی کسی ک مناسبت باشه نیومده تاحالا؟

نه هیچ خاستگاری ندارم

خودم با یه پسری آشنا شدم 

که مدیر شرکت نفت بود

البته اون فکر کرده بود منم مثله خودش تحصیلات بالایی دارم به خاطر همین اومده بود سمت من

ولی وقتی فهمید دانشگاه نرفتم دیگه کم کم از من سرد شد و رفت😔

ببین الان 29 سالته پشیمونی حداقل کاری کن تو چهل سالگی دیگه این حسو نداشته باشی ده سال فرصت داری ما یه همسایه داشتیم پدر مادرش تو تصادف کشته شده بودن پدرش پزشک بود بعد این ازدواجج کرده بود شوهرشم دوس نداشت افسردگی شدید داشت دو تا پسر هم داشت چند سال بعد من رفتم آموزشگاه زبان دیدم این معلم زبانم هست... گفت با پسرم کنکور دادم پسرم معماری قبول شد منم زبان میخوام ببینی پشتکارشو خودشو نجات داد

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند.