2777
2789
عنوان

خاهر شوهرم خونه خرید تو شووووکم

132 بازدید | 8 پست

همیشه بی خودی باهام لج میکنه بی دلیل بخدا .تا الان به روم نیاوردم برام مهم نبوده

الان همه نشسته بودیم اومد گفت: خونه خریدم .فقط مامان و بابام بیایید بریم نشونتون بدم 

گفتم: مبارکه با دل خوش 

حتی جوابمو نداد (خودشو زد به راهی که مثلا نشنیده)

الان رفتن خونه ببینن فقط به من نگفت برم حتی تعارفی نکرد یا جواب تبریکمو نداد

چرا آخه ؟ بنظرتون چرا ؟ 

💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لازم نیست تو خونه اونو ببینی برای تبریکم از این به بعد هر چی خرید یا هر کاری کرد تبریک نگو همون لحظه که خودش رو به نشنیدن زد صداش میزدی فلانی جان تبریک گفتم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
@اوپرا نظرت چیه حرفاتو قبول دارم همیشه

اگر می‌بینید بی احترامی میکنن اولا بدون همسرتون جایی که ایشون باشن نرید 

دوما فقط در حد احترام معاشرت کنید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

تبریک نگم پشت سرم نمیگن حتی تبریکم نگفت ؟

مهم نیست من خواهر شوهر چندسال پیش النگو خرید تبریک گفتم هیچی نگفت حتی خودشم به نشنیدن نزد منم از اون تاریخ به بعد دیگه تبریک نگفتم تو چشمم میگه فلان چیز رو خریدم فقط نگاش میکنم همین

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔