2777
2789
عنوان

تنهام برادرشوهرم میگه در رو قفل کن بخواب

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 58 پست

دیگه مجبوری یابری خونه مامانت. یاتنهابمونی.

من وقتی تنها بودم تیوی تاصب روشن میکردم ک ترسم کمترشه و دیگه اصلا نمیخابیدم تاصب

یبارم دخترهمسایمون ک اطمینانیه مجرده اوردم پیش خودم .

عزیزم من شرایط تو رو نمیدونم اما من اگه جای شما بودم تنها میموندم چون خودم تو این شرایط بودم و تنهایی رو ترجیح دادم با اینکه اولش میترسیدم اما الان خیلی خوش حالم که تصمیم گرفتم تنها باشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا اینقدر بی عرضه نباشید درارو قفل کن و بخواب خیلی پیش میاد ادم تنها بخوابه.

ربطی به عرضه نداره

من شب نباید تنها باشم حالم بد میشه بعد اینو خونواده شوهرم نمیدونن 

بچه شیر میدم اتفاقا میخاسم برم شوهرم میگه برو جای مامانم وایستا اخه بچم چکار کنم ۲۰ ماهشه بنظرت شب ا ...

بچه کوچک و نبری محیط بیمارستان پر از ویروسه.خیلی کوچکه پیش کسی نزارش. خونه خودت بمون برقا تاصب روشن بزار .آیه الکرسی بخون خدا ازت محافظت میکنه ک نترسی.اگه واست سخت نیس برو خونه پدرشوهرت.

بابا زن بزرگی هستی شوهرم کردی زشته بگی شب میترسم تنها بخوابم ! مسخرت میکنن از این فرصت استفاده کن و ...

خوب شد گفتی نمیدونسم که باید به ترسم غلبه کنم 

نمیتونم حالم بد میشه خونواده شوهرم نمیدونن که من نمیتونم فک میکنن ادا در میارم 

میتونی بری پیش مادرشوهرت بجای شوهرت و میتونی هم بری پیش پدر شوهرت چ عیب داره یه غذا هم برا اون بنده ...

خب میگم دو روز دیگه حرف و حدیث نشه که تنها پیش پدرشوهرم بودم 

بعدم بچه شیر میدم نمیتونم برم پیش مادرشوهرم شب بمونم

دیگه مجبوری یابری خونه مامانت. یاتنهابمونی.من وقتی تنها بودم تیوی تاصب روشن میکردم ک ترسم کمترشه و د ...

اخه برادرشوهرم ی دختر دانشگاهی داره حتی تعارف نزد که من برم خونشون یا دخترشو بفرسته پیشم گفت ترس نداره در رو قفل کنه بخابه

خب میگم دو روز دیگه حرف و حدیث نشه که تنها پیش پدرشوهرم بودم بعدم بچه شیر میدم نمیتونم برم پیش مادرش ...

نه عزیزم چ حرف و حدیثی البته من اطرافیانتو نمیشناسم بنظرم بمون خونه لامپ ها رو روشن بزار و بخواب اگه بچه داری که ترس نداره دیگه