2777
2789

ما اگر خانواده مون ضعیف بود اصلا از جهت کمبود ها هیچوقت ناراحت نمیشیم و اصلا یادمون نیس مثلا چیا کم داشتیم

اما چیزی که عذابمون میده و تاآخر عمرم غصه اش ولمون نمیکنه اینه که بدبختی ها گرفتاری ها و مشکلات و زندگی سگی خانواده مون همیشه جلو چشممون باقی میمونه 

الان من پدرم باوجود همه مشکلات مریضه ...من تا میخوام نگرانش بشم که مثلا وای بابام از دنیا نره یه وقت، وای بابام زندگی نکرده، وای بابام روز خوش ندیده و....یه لحظه عقلانی میشم میگم خوب بیشتر عمر کنه که چی بشه؟ مگه شرایطش میخواد درست بشه؟ تا ۸۰ سالگی میخواد بره کار کنه برای چندرغاز پول؟ تا کی میخواد لنگ پول بمونه برای دارو و سیر کردن شکمش؟ تاکی میخواد بدبختی بکشه؟ درست بشو هم که نیست..‌اگر درست میشد مثلا حداقل تو ۵۰ سالگیش وضع زندگیش در حد بخور نمیری درست میشد...خلاصه باخودم میگم بمونه که بیشتر عذاب بکشه؟ بزار بره و منم تو غمِ زندگی سوختش تا آخر عمرم بسوزم😔

خدا مشکلات همه رو حل کنه إن شاالله این طوری نگو همین ک سایه ش بالاسرتون هست خیلی خوبه خدا خودش شفا بده 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

واینکه میگید تقصیر خانواده هاس که بدون پشتوانه بچه آوردن ...این حرف خیلی اشتباهه

من خودم تو خانواده بشدت پولدار متولد شدم که تایکم سر در بیارم ورق زندگی شون برگشت ....

خیلیاهم هستن موقع تولد بجه هاشون آه در بساط نداشتن اما الان بیا ببین چه زندگی ای دارن 

بخدا همه اینا بخشیش از سرنوشته

بخشیش هم به عاقل بودن پدرمادره هم برمیگرده

مثلا پدرمادر من هر دو ناپخته بودن دست به دست هم دادن زندگی شون رو از ریشه خشکوندن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا مشکلات همه رو حل کنه إن شاالله این طوری نگو همین ک سایه ش بالاسرتون هست خیلی خوبه خدا خودش شفا ب ...

انقدر علایم وحشتناک داره

با هزار جور مریضی پیر مرد میره کار میکنه رنج میکشه

هرچی میگم بیا دکتر نمیاد 

خلاصه خودمو که ترسیدم اینجور دارم راضی میکنم که عقلانیه حرص نخورم بزارم طبیعت کار خودشو بکنه