2777
2789

بچه هااا چجوری وزنمو زیاد کنم ؟پودری قرصی شربتی؟ بدون عوارض باشه و وقتی دارو رو قطع کردم دوباره وزنم کم نشه! 

راستی تصمیم گرفتم برم دکتر تغذیه حالا یه سوال دارم . دکتر تغذیه دارو میده برای افزایش وزن؟؟ یا فقط برنامه غذایی میده میگه اینو بخور اونو نخور ؟ 

وزنم چهل و خورده ای

قد ۱۶۴

کارما عدالته نه تقاص.   به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید.         خدایا شکرت🌱               

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سس مایونز

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
آخ گفتی لایکم کن لدفا🥺

الان میان میگن خوش به حالتون قدر لاغری بدونین 😐😑😂

کارما عدالته نه تقاص.   به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید.         خدایا شکرت🌱               

ورزش من که از مرداد برای چاقی اقدام کردم تا الان دو تا سه کیلو تونستم. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
سس مایونز

میترسم چربی‌ خونم بره بالا 

یه مدت شیرینی و چربی زیاد خوردم چاق نشدم فقط قند و چربی گرفتم و با دارو خوب شدم

ورزش من که از مرداد برای چاقی اقدام کردم تا الان دو تا سه کیلو تونستم.

متاسفانه نمیتونم برم باشگاه

بجای دارو سعی کن از تغذیه مناسب استفاده کنی و برو دکتر تغذیه حتما یا باشگاه هم خوبه

چشم مرسی عزیزم 

پس حتما میرم دکتر تغذیه

من از دیجی کالا گرفتم . نیم ساعت ی ربع قبل غذا میخورم اشتهامو وا میکنه

چن وقته میخوری

افزایش وزن هم داشتی ؟

میترسم چربی‌ خونم بره بالا یه مدت شیرینی و چربی زیاد خوردم چاق نشدم فقط قند و چربی گرفتم و با دارو خ ...

اوه پس ولش کن. استخون بندیت درشته یاریز

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.