2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم 🥺🥺🥺

110 بازدید | 16 پست

همسرم مسافرت کاری بود دوسه روز دیگه قرار بود بیاد قرار بود یلدا رو تنها باشم یعنی با خانواده همسرم که الان تماس گرفت گفت فردا ناهار چی داریم گفتم چطورررر گفت صبح میام خونه 🥺🥺😭😘♥️♥️♥️♥️♥️ خیلی خوشحال شدم 😍😍😍

ای جااانم😍😍😍منم خوشحال شدم از شنیدنش 

این ذوقت رو به خودش هم نشون بده

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم ذوق کردم برات😂😍

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
جانت سلامت باشه گل قشنگمممم😘😍😍🥺 وای بخدا انقد جیغ جیغ کردم از ذوق خودش می‌خندید 🥺♥️😂😂

فداای تو عزیزم همچنین😘😘😘

ای خدااا😍😍😂چه ذوقی کرده

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

فداای تو عزیزم همچنین😘😘😘ای خدااا😍😍😂چه ذوقی کرده

دورت بگردم مننننن 😍😍😍 اره خب من تو این شهر غریبم تاپیک هامو هست ی دونه ک کلا با خانوادم رفت آمد ندارم البته خانواده ای ندارم همون نصف و نیمه ،، شوهرم تو بدترین شرایط ب داد من رسید واقعا برام همه کسه🥺🥺🥺😭خیلی دوستش دارم خدا همیشه مواظبش باشه یذچی بگم همیشه ساعت جفت میبینم برای سلامتی و اینکه خدا همیشه مواظبش باشه دعا میکنم 🥺

دورت بگردم مننننن 😍😍😍 اره خب من تو این شهر غریبم تاپیک هامو هست ی دونه ک کلا با خانوادم رفت آمد ن ...

عزیزدلممم ای جااان 

خدا برای هم حفظتون کنه😍😍😍

امیدوارم خوشبخت ترییییین بشین و پای هم پیر بشین گل من😘😘😘😘❤❤❤❤❤

عزیزدلممم ای جااان خدا برای هم حفظتون کنه😍😍😍امیدوارم خوشبخت ترییییین بشین و پای هم پیر بشین گل من ...

مرسی مهربون من خیلی خوبی میدونستی 😍♥️😘 انشاالله هرجا ک هستی خوشبخترین باشی تو هر مرحله ای از زندگیت ک هستی ♥️♥️♥️✨🌱😘