2777
2789
عنوان

پارسال امروز خواستگاریم بود

175 بازدید | 13 پست

پارسال امروز خواستگاریم بود 

باهاش ۳ ماه در ارتباط بودم

معرفی شده بودیم

مامانش عیب وایراد گذاشت روم ومنم همون شب جواب منفی دادم

۴ماه بعدش با کس دیگه رفتم تو رابطه ایشونم خیلی آدم محترمی هستش ولی ۳روز پیش سر یه جریانی قهر کردیم معذرتم خواستم ولی سر بسته جوابمو داد منم بیخیال شدم

برام خیلی مهم بود امشب تنها نباشم

ولی انگار قسمت منم اینه!🫠

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

فدای سرت 

امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای سرت امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره

مرسی عزیزم❤️

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

سال پیش یکی از دوستام خواستگاریش بود الان بارداره برام جالب بود گفتم بگم ولی همه چی ازدواج نیست دوست ...

زودپزم اینجور نیست اینقدر سریع🫠

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
سال پیش یکی از دوستام خواستگاریش بود الان بارداره برام جالب بود گفتم بگم ولی همه چی ازدواج نیست دوست ...

چه باحال تاپیکام باهم شد

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

مرسی عزیزم❤️

قربونت🧡

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

نه من زیاد درگیر ازدواج نیستم

حتی با پارتنر الانمم قول وقرار ازدواج نداشتم

ولی خب من متاسفانه تاریخ هارو فراموش نمیکنم

تاریخ اولین قهرمون با اکسمو هم یادمه!

خدابزرگه سال دیگه دیدی یهو باردار هم بودی خدا جبران میکنه

با کس دیگه نمیخوام

فقط با پارتنر الانم🥲

ان شاالله

چیکارکردی مگ

با کی؟

با دوست پسرم؟

هیچی قهر کردم لج کردم گفتم نمیخوام تو منو برسونی میخوام با اسنپ برم

من داروی اشتها اور میخورم

واقعا از گرسنگی مغزم هنگ کرده بود

خودمم خیلی پشیمونم

با کی؟با دوست پسرم؟هیچی قهر کردم لج کردم گفتم نمیخوام تو منو برسونی میخوام با اسنپ برممن داروی اشتها ...

برای چاق شدن چی میخوری؟ 

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
برای چاق شدن چی میخوری؟

شربت زینک