2777
2789

بذاره داخل‌مسیر زندگیت 

یعنی میخواهد تو اون رو به دست بیاری؟

چنین چیزی رو تجربه کردین تا‌حالا؟

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همیشه به حکمتهایه خدا کنجکاوم

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

اگر فردی باشد یا برایه رشد کردنت هست یا بدست آوردنش یا تاوان دادن یا پاداش

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
اگر فردی باشد یا برایه رشد کردنت هست یا بدست آوردنش یا تاوان دادن یا پاداش

ن اصلا در مورد فرد یا شخص نیست

من مزدوجم بچم دارم

ن اصلا در مورد فرد یا شخص نیستمن مزدوجم بچم دارم

اگه بد باشه یا تاوان هست یا  اونوقت بازم یا برایه رشد روح شماست.اگه خوب باشه پاداش هست کلا این بحث برایه منم جذابیت خاصی داره

اگه بد باشه یا تاوان هست یا اونوقت بازم یا برایه رشد روح شماست.اگه خوب باشه پاداش هست کلا این بحث ب ...

برای من موصوع مهاجرت هست

هیچ وقت توی عمرم بهش حتی ذره ای فکر نکردم و ازش فراری بودم

و الان یک قدمیشم ک ممکنه بشه یا نشه

و اگر نشه من دلم از خدا میگیره چون هیچ  وقت به این موصوف فکر نکرده بودم