2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سوالتون رو بپرسید همینجا

سلام یه پسره هست یک سالی میشه باهم اشنا شدیم حالا میگه مامانم ازت خوشش اومده شماره مامانتو بهم بده مامانم باهاش صحبت کنه، و اینکه من نمیخوام خانوادم بفهمن باهاش چت کردمه قبلا، چیکار کنم؟ اونم میگه دوست ندارم از اول رابطمون دروغ بیاد وسط

سلام یه پسره هست یک سالی میشه باهم اشنا شدیم حالا میگه مامانم ازت خوشش اومده شماره مامانتو بهم بده م ...

بگو به واسطه مجازی اشنا شدیم همین دروغم نگفتی اسمی از چت قرار نیست بیاد

دیدم تاپیک قبلتونم بودم

فقط حتما شرط کن برید باهم مشاوره 

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

بگو به واسطه مجازی اشنا شدیم همین دروغم نگفتی اسمی از چت قرار نیست بیاددیدم تاپیک قبلتونم بودمفقط حت ...

اها🤩

راستش نمیدونم کاملا هنگم کردم

از هم خیلی درویم

اها🤩راستش نمیدونم کاملا هنگم کردماز هم خیلی درویم

درسته ببینید نوع آشنایی مهم نیست انچنان روند مهمه

روند هم خواستگاری و چارچوب خانواده است

ایشون حتی میتونه بگه چون دو شهر هستید از طریق معرف اشنا شدید معرف های مجازی هستند به یکیشون بگید واسطه اتون شن خیلی اینطوری خیالتونم راحت تره

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

درسته ببینید نوع آشنایی مهم نیست انچنان روند مهمهروند هم خواستگاری و چارچوب خانواده استایشون حتی میت ...

ااره گفت امشبم تماس میگیرم صحبت کنیم گفتم اینو بهش بگم دیگه نظرش چی باشه نمیدونم