خودم حس خفگی و نفس تنگی اصلا نمیتونم تکون بخورم صدامم در نمیاد
راه حلش چیه😕
به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷 بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.
آره بعضی وقتا به خاطر فکر و فشار روانی بوده ولی بعضی وقتا نه
از نظر علمی فکر و درگیری ذهنیه از نظر خودمون جن هس
به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷 بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نمیدونم اسمش بختک هست یا نه و واقعا بین خرافات و واقعی بودنش درگیرم اما یک با خیلی پیش عصر زمستون بود که هوا زود تاریک میشه تو اتاق تنها خوابیده بودم و یهو بیدار شدم بدون هیچ مقدمه ای اما نمیتونستم تکون بخورم یعنی هیچ جوره نمیتونستم دست و پام و تکون بدم نمیدونم یهویی به ذهنم اومد بگم بسم الله تا گفتم از اون حالت خارج شدم ولی بعدش خیلی ترسیدم دیگه اون اتفاق نیافتاد اصلا
از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*
نه ندیدم یعنی قدرت اینو نداشتم چشام باز کنم همجا تاریک بود حس فشار قبر به ادم دست میدهخلاصه خیلی تلا ...
دقیقا منم
کاش راه حلی داشت
از نظر علمی فکر و درگیری ذهنیه از نظر خودمون جن هس
اخه من هر دوشو تجربه کردم اینجوری نبوده که احساس سنگینی کنم توی خواب و بیداری کاملا هوشیار بودم یکی بهم نزدیک شده دست و پام قفل شده و حتی چندبار صداشو شنیدم و یکی دوبارم نبوده بالای ۱۰۰ بار
نمیدونم اسمش بختک هست یا نه و واقعا بین خرافات و واقعی بودنش درگیرم اما یک با خیلی پیش عصر زمستون بو ...
من تو خواب اینجوری میشم فقط خدا رو صدا میزنم و بسم الله میگم
اخه من هر دوشو تجربه کردم اینجوری نبوده که احساس سنگینی کنم توی خواب و بیداری کاملا هوشیار بودم یکی ...
حتما باید برین دکتر شاید چیز دیگه ای باشه
ولی بعد اون اتفاق خیلی ترسو شدم من از بچگی فوبیای جاهای تاریک و داشتم و یه مدت انگار درمان شد یا نمیدونم چی بعد اون اتفاق بسیار شدیدتر از قبل به سراغم اومد جوری که مثلا بعضی وقت ها اگر شب برق بره واقعا تا مرز ایست قلبی هم میرم
از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*