2777
2789
دقیقا اصلا نمیتونم تصور کنم ی مرد داره تو نی نی سایت میچرخه

خب مشکلی نداره تصور نکن

به نظرت اونی که اسم پروفایلشو مردونه انتخاب میکنه و با مشخصات مرد میاد بهتره یا اونهایی که با اسم و مشخصات خانم ها میان اما پشتش یه مرد هست؟

____ آقا هستم ____ 🙏
درسته ولی فضای سایت اصلا با روحیه مردانگی تناسب نداره

اره موافقم یه چیزایی اینجا میخونن و میبینن که نباید!

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نصفشون میان مزاحم میشن دنبال یار هستناینا جزو آقایون بد سایت هستن ولی بعضیا میان تو تاپیکای که اطلاع ...

تشکر از نظر صحیح شما 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

خب مشکلی نداره تصور نکنبه نظرت اونی که اسم پروفایلشو مردونه انتخاب میکنه و با مشخصات مرد میاد بهتره ...

احسنت

خب شاید دوست دارن این موضوعات عروس و مادر شوهر با دعوا های جاری ها و اینارو بخونن😅😅😅😅

چه ایراد داره؟ هواسمون هست که دعوا نکنن با همدیگه 

اینجا یاد میگیریم و از دعوای زن و زن برادر جلوگیری میکنیم 

این بده؟ یا نکنه دوس ندارید دو تا جاری با هم خوب باشن؟؟ 

۱۰۰درصد مشکل دارن مرد سالم اینجا نمیاد مطمئن باش

پس منم مشکل دارم از نگاه شما 

شما مدیون من هستین 

چون تهمت زدین به من 

تهمت حق ناس عرضی دارد 

از گناه قتل بالاتر است 

اره موافقم یه چیزایی اینجا میخونن و میبینن که نباید!

البته اینجا جای خصوصی نیست که بگی فقط ماهایی که عضو هستیم دارن میبینن 

همین الان که ۱۰ نفر از اعضا اینجا هستن شاید ۱۰۰ نفر خارج از سایت دارن این تاپیک رو میبینن 

اینجا مثل پاساژ شیشه ای میمونه که از بیرون پیداست 

چه ایراد داره؟ هواسمون هست که دعوا نکنن با همدیگه اینجا یاد میگیریم و از دعوای زن و زن برادر جلوگیری ...

اینجا خانوما سوال های زنونه می‌پرسند و بعضی هاشون دوست دارن واقعا تاپیکشون رو آقا ببینه ولی اون آقا میره میبینه نظر میده و حالا مزاحمتی چیزی ایجاد میکنه(منظورم شما نیستید) ولی اگر به قول شما برای یادگیری ارتباط با این مسائلی که گفتید باشه بد که نیست خوب هم هست 

اینجا خانوما سوال های زنونه می‌پرسند و بعضی هاشون دوست دارن واقعا تاپیکشون رو آقا ببینه ولی اون آقا ...

خدا خیرت بده 

البته اینجا جای خصوصی نیست که بگی فقط ماهایی که عضو هستیم دارن میبینن همین الان که ۱۰ نفر از اعضا ای ...

درسته قبول دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

درسته قبول دارم

پس نتیجه میگیریم ما میخواییم راحت باشیم سفره پهن کنیم سبزی پاک کنیم غیبت کنیم و ار این حرفا نباید باشه 

چون کل ایران دارن میبینن 

من یکی از دلایل که اومدم اینجا ک پاسخگو سوالات هستم اینکه میدونم حداقل هزاران نفر پاسخ های منو میخونن و هدایت میشن و این میشه جز اعمال ماتاخر من 

وبب پلتفرم های دیگه حالت خصوصی داره و فقط اعضای آن مثلا گروه میبینن 

پس نتیجه میگیریم ما میخواییم راحت باشیم سفره پهن کنیم سبزی پاک کنیم غیبت کنیم و ار این حرفا نباید با ...

درود به شما 

1
5
10
15
20
25
30
35
40