2777
2789
عنوان

چرا اینطورین پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 66 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی میگی مردهای خانواده شما جزو ی درصدن و هنه مردای دیگ جزو ۹۹درصد بله ربط داره

بازم به شما هیچ ربطی نداره آقای محترم 

ضمنا نگفتم مردهای خانواده ی من صرفا یه نفرو گفتم 

اتفاقا مردای خانواده ی من همشون اینجورین 

آخره صبر سبزه🌱

ربطی نداره اون تایپ شخصیتی که تو انتخاب کردی بد در اومده باید بگردی اونی که مث خودته پیدا کنی اینجور افراد معمولا به فکر خودشونن تا بقیه چون دمبال بهترینا هستن که ازشون سو استفاده کنن

ارع چون بساز باشه احساس امنیت وترس از دست ندادن دارن

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

چون ذات مرد در تهیه کردن و محافظت کردن و حل کردن چالشه 

تو جایی که مرد نتونه مردانگیشو نشون بده زده میشه

این دختر ادایی ها مرد رو همیشه تو چالش میندازن باعث میشن مرد احساس کنه چقد قویه 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ